IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Cumnatii si cumnatele noastre
scumpic
post Dec 1 2007, 12:15 PM
Post #21

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Am si eu un cumnat si ma inteleg foarte bine cu el.Este ca un frate mai mare pentru mine.
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post May 14 2008, 01:36 PM
Post #22

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Eu ma inteleg tare bine cu sora sotului meu. Suntem de aceeasi varsta si, exceptand anumite momente din viata noastra, avem o relatie foarte faina. As putea spune ca suntem prietene, chiar.
Ne vizitam destul de des, ne face placere sa ne vedem si sa stam de vorba si cand mergem la ai lui, iesim in oras la cumparaturi si ne plimbam.
Cand am avut pbs in cuplu, a tinut sa ne vedem si sa discutam, sa ma ajute cu sfaturi sau pareri.

+Quote Post
ramona
post Jun 9 2008, 01:03 PM
Post #23

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,037

Buna.
Eu nu ma mai inteleg bine cu cumnata mea de cand a auzit ca am pus nunta pentru la anul 2009, deoarece vroia si ea.

Toata poveste a inceput de cand am zis ca vrem sa facem nunta la anul , dupa ceva timp a venit si ea ca vrea tot la anul, eu iam zis ca nu este bine sa faca 2 frati in acelasi an, ea raspunzand ca nu este superstitoiasa.
Eu auzind asa am fost la 2 preoti si am intrebat si mi-a zis ca nu are absolut nimic, atunci noi 2 am fost la local si am pus nunta pentru la anul.
Cand a auzit sa suparat ca de ce am pus-o si ca nu mai vine la noi la nunta, si sa suparat ca vezi doamne socrii ei sunt superstittiosi si nu vor sa mai faca la anul.
Ma vorbeste pe la spate ca daca pune ea nunta pe 22 agust la anul ziua cand noi facem 10 o sa renunt eu ca sunt superstitoasa.
Si ia cerut lui soacramea si socramiu sa puna jumate jumate cu parinti lui sa ii faca nunta si tot ce scot sa ia ei 2, dar masa a zis ca mai are un copil in afara de ea si nu vrea, si de atunci sa suparat si ma vb ca am facut in ambitie, dar nu etste adevarat , ca noi vb de nunta de anul trecut decand ne-am mutat impreuna.

Astept sa ma sfatuiti sa imi dati idei.

+Quote Post
Fanny
post Jun 9 2008, 06:59 PM
Post #24

Moderator Global

Member No.: 1,055

Daca e o asa ambitie la anul si luna nuntii ma gandesc ca veti organiza si concurs pentru cine va face prima copii? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Serios acum, nu stiu ce varste aveti, dar comportamentul amandorora denota imaturitate. Intentia mea nu e sa va jignesc pe niciuna, asa ca nu, te rog, nu te supara. Nu vad nimic rau sa faceti nunta in acelasi an sau in aceiasi luna din punct de vedere al traditiilor. Singurii care vor avea de suferit vor fi invitatii vostri comuni (rude si prieteni apropiati), care trebuie sa va ofere darul la diferenta foarte mica de timp. Eu la aste m-as gandi in primul rand nu la "superstitii" sau alte prostii.
Daca tineti amandoua la orgoliul ei, riscati sa aveti de suferit si sa raniti si pe altii. Cel mai bine e sa faceti un consiliu de familie si sa luati in considerare toate optiunile. Soacra ta pare o femeie inteligenta si impartiala. Bazati-va pe sfaturile ei.

PS: (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) , Ramona! Speram sa te simti bine aici.

+Quote Post
ramona
post Jun 11 2008, 08:29 AM
Post #25

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,037

Nu m-am suparat, dar eu nu fac nimic in ambitie, dar ea sa suparat pe mine, pe fratisu , pe masa si pe tasu ca am pus noi nunta si ca ei nu mai pot pune nunta ca sunt socrii ei superstitiosi si nu vor fi de acord daca pun in aceelasi an cu noi.
Pe mine sincer nu ma deranjeaza ca eu oricum avem fff. multi invitati din partea mea si prieteni de ai nostri nu am nevoie de rud e din partea lor.

Dar pentru ea nu ar fin nicio problema daca ar face nunta in aceelasi an cu noi , dar sa creeat toat a supararea asta pe noi din pricina faptului ca nu sunt socrii ei de acord.

Ms.

This post has been edited by Maàt: Jun 11 2008, 10:17 AM
Reason for edit: scos autocitarea inutila

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 12:07 PM