![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Mi-ar placea si mie mai mult la o sala, cred, insa este imposibil. Incerc sa nu lipsesc de acasa decat strictul necesar = plimbarea zilnica +/- cumparaturi, etc. Ma tot gandesc ca as face chestii si mai grozave acolo, desi nici acasa nu lucrez complet fara indrumare. Ei, poate ca odata si-odata se va putea si asta...
M-a intrebat o prietena recent, cunoscandu-mi lenea patologica: Si cum de n-ai abandonat de atatea luni? Si n-am stiut sa-i raspund. Poate ca i-a fost si corpului de-ajuns si mie atata nemiscare, de peste 40 de ani incoace, si a hotarat el pentru mine sa se faca sporty, cand a vazut ca eu nu pun deloc mana pe treaba. Pot spune cu mana pe inima ca daca nu-mi fac exercitiile zilnic ma simt ca toti dracii, nu doar ca ma mustra cugetul ca pe-un criminal. N-am nici stare, nici somn fara asta. Mai inainte, cand am vazut topicul asta am zis ca aici sigur nu voi avea niciodata vreun interes, dar... surprise-surprise! |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca vremea o tine tot asa de saptamana viitoare dau si eu o fuga la stadion. si ma reapuc de power plate, masajul il fac in continuare .
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 2-October 06 Member No.: 603 ![]() |
Nu va ganditi sa practicati un sport?
Decat la sala sau alergatul........ |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu daca nu merg la sala, acasa nici atat n-am elan...asa ca mai bine la sala...aerobic + masaj...cu masajul am lasat-o mai moale, ca trebe bani, dar MERITA! Sa mai slabesc inca 4 - 5kg si o dau temeinic si pe masaj in curand, cred ca din februarie.
La aerobic merg de doua luni, in general sambata/ 2 ore si duminica/1ora, dar de saptamana trecuta am inceput sa mai adaug o ora miercurea sau joia..e OK. Sa stiti ca a inceput sa se cunoasca, mai ales la efort; inainte gafaiam de numa' numa'...acum sunt sprintena si ma simt chiar sexy si plina de energie..nu spun ca abdomenele alea crunte de la sala incep sa-si faca efectul; acolo ma aduna cu farasul, dar dupa e super bine si se vede, ce mai! Cine n-a incercat, sa inceapa, ca merita. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum mai stati cu sportul, dragelor?
Eu am tras saptamana asta chiulul. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
eu de saptamana asta l-am inceput, mai in forta, caci n-am de gand sa slabesc urat. vreau muschiuleti frumosi cu care sa patrulez la vara pe plaja mai ceva ca baywatch girls. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am facut 2zile pilates, cel general de 20 de minute si cel pentru piciaore si fund. In seara asta cred ca o sa fac programul lung... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PS: eu nu pot sa ma mobilizez sa merg la sala. singurul abonament pe care l-am dus la capat a fost la aquagym, vara trecuta. Dar dupa o luna m-am plictisit si nu l-am prelungit.(instructoarea nu avea pic de imaginatie si toate sedintele erau identice (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
ahh..ce mi place subiectul asta!
eu am facut sport de performanta timp de 14 ani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) adica de la varsta de 4 ani.acum a trebuit sa ma opresc ca antrenamentele imi ocupau mult prea mult timp si anul asta invatatura este de baza. ce pot sa spun?ca de cand am oprit antrenamentele am inceput sa am dureri menstruale,de cap,sa ma simt obosita desi nu fac nimic.corpul meu era obisnuit cu antrenamete zilnice,iar acum inca mai sufera,desi merg la sala 1 data pe saptamana. astept sa treaca anul asta si apoi promit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca cel putin de 2 ori pe saptamana sport,daca imi va permite programul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
dar ce sport ai facut mamicule, de la 4 ani? gimnastica?
PS: eu am facut balet de la 5 pana la 14 ani. Dupa ce am renuntat, kilogramele au inceput sa se depuna. abia acum m-am mobilizat sa le elimin si sa revin la forma de altadata. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
de la 4 la 7 ani gimnastica,intr-adevar,de la 7-10 ani atletism si de la 10la 17 jumate volei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si acum fac exercitii in fata pc-ului,se pune ca sport? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
hahaha. nu stiu daca se pune, dar macar nu se depune (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:08 PM |
|