![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
dupa mintea mea ar trebui sa se puna ca doar consumam calorii cand scriem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
e buna bicicleta de ceva? sau mai bine mi-as cumpara si eu niste role? (ca pe alea vechi le-am dat - ma gandeam ca's prea mare pentru asa ceva /:) )
dr_wise, la ce masaj te referi? off, am cam luat-o razna, as vrea sa dau si eu maxim 5 kg jos.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
fetelor, stiti vreo sala de sport in Militari?Nu am mai avut timp sa merg pe jos, si celulita a revenit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Blu, unde mergi la inot? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
e buna bicicleta de ceva? sau mai bine mi-as cumpara si eu niste role? (ca pe alea vechi le-am dat - ma gandeam ca's prea mare pentru asa ceva /:) ) dr_wise, la ce masaj te referi? off, am cam luat-o razna, as vrea sa dau si eu maxim 5 kg jos.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Masaj anticelulitic! E superplacut dar un picutz dureros...si e musai sa-l faca un cunoscator! Domle, eu am o placere deosebita de la o vreme sa merg la aerobic si tae-bo, dar am probleme mari cu calcaiul stang! Ma doare de nu mai pot, fir-ar sa fie! Cred ca din cauza solicitarilor prea mari cu topaiala pe si in jurul stepperului. Aveti habar unde gasesc incaltari sport speciale pt aerobic? In Cta am cautat dar ba m-am lovit de dobitocenia vanzatoarelor...habar n-au ca exista asa ceva... ba nu aveau. So, in curand voi avea nevoie de un maseur....iam iam! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Wiso la ce sala mergi in Cta ? Ca tare as vrea sa mai fac si eu tae-bo, la sala la care merg acum nu prea se face decat foarte, foarte rar... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Dr_wise, imposibil sa nu gasesti nike sau adidas. Astia au colectii intregi numai pt asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wiso la ce sala mergi in Cta ? Ca tare as vrea sa mai fac si eu tae-bo, la sala la care merg acum nu prea se face decat foarte, foarte rar... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) "Silhouette", complex Flamanda, tel/ 691.363. Ti-o recomand pe Andra, e bestiala!!!!!! Dr_wise, imposibil sa nu gasesti nike sau adidas. Astia au colectii intregi numai pt asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Am intrebat la Rebook, habar n-avea vanzatoarea ce-s aia pantofi de aerobic si cum arata, la Nike nu mai aveau, dar asteapta marfa, iar la Adidas n-am reusit sa ajung. E belea mare! Iar calcaiul meu cere incaltari speciale de urgenta, altfel voi fi nevoita sa ma las de aerobic si sa ma apuc de fitness, da' nu-mi place. Prefer topaiala pe muzica si s-o aud pe antrenoare urland la mine ca-n infanteria marina americana. Mde, fiecare cu pasareii ei... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
"Silhouette", complex Flamanda, tel/ 691.363. Ti-o recomand pe Andra, e bestiala!!!!!! Pai acolo fac si eu !!! Tot la Andra imi place si mie ca lucreaza in forta, chiar azi ma duc la sala de la 5 la 6 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar face cam rar tae-bo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poate ne intalnim intr-o zi pe acolo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
am o intrebare fetelor cum e bine sa se execute exercitiile si aici ma refer la grupe de muschi, am auzit ca asa ar fi corect sa nu suprasolicitam corpul dar nu stiu exact care grupe, eu vreau doar pt intretinere nu sa slabesc si pt tonifiere
stiti cumva ? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai acolo fac si eu !!! Tot la Andra imi place si mie ca lucreaza in forta, chiar azi ma duc la sala de la 5 la 6 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar face cam rar tae-bo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poate ne intalnim intr-o zi pe acolo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu obisnuiesc sa merg marti sau joi de la 19 la 20 si duminica de la 11 la 13. Si mai merg sambata la Andreea de la 10 la 12. Astazi voi merge de la 19 la 20; sunt cu geanta pregatita! am o intrebare fetelor cum e bine sa se execute exercitiile si aici ma refer la grupe de muschi, am auzit ca asa ar fi corect sa nu suprasolicitam corpul dar nu stiu exact care grupe, eu vreau doar pt intretinere nu sa slabesc si pt tonifiere stiti cumva ? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Habar n-am care e ordinea, dar observ la antrenoarele de aerobic ca totdeauna fac incalzirea intr-o anumita ordine, si ca intensitate si din pct de vedere al incalzirii muschilor. Din cate am citit, se incepe cu muschii lungi, dupa care se pune accentul pe muschii scurti....problema e ca nu stiu care sunt unii si care sunt ceilalti, pe mine ma dor toti la doua zile dupa ora de sport, ma minunez cati muschi exista in corpul meu!!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:00 PM |
|