![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
huh.. striptease aerobic? tre' sa ma informez, sa ma duc sa urmaresc o sedinta sa vad daca sportul asta ma reprezinta. :P Oricum, suna interesant :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE huh.. striptease aerobic? tre' sa ma informez, sa ma duc sa urmaresc o sedinta sa vad daca sportul asta ma reprezinta. :P Oricum, suna interesant :D :o ;D...invisible...e, na...te pomenesti k vrei sa dansezi la bara...pai...dak tot ai unde sa te informezi, da-mi si mie de stire...k ...who knows...poate ne vedem p'acolo :estiok: ( :offtopic: da' cu replica aia la extraterestri cum ramane?) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
elle_ni, pai daca ma hotarasc sa dansez la bara, te anunt, clar. Si cum daca am unde sa ma informez? www.striptisaerobic.ro
Ce vrei, sunt o fire curioasa, tre' sa stiu daca e ceva de acest sport, striptisul :P (partea de aerobic ca partea de aerobic) Cat despre extraterestri, cred ca ti-am raspuns ;) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE elle_ni, pai daca ma hotarasc sa dansez la bara, te anunt, clar. Si cum daca am unde sa ma informez? www.striptisaerobic.ro QUOTE Cat despre extraterestri, cred ca ti-am raspuns ;) bai, vaz acushik k mi-ai raspuns, da' io n-ma primit nici o notificare si am activata kestia...hmmm.extraterestrii aia ai tai or fi de vina... |
|
|
![]()
|
|
invisible, cred k nu mi-ai scris site-ul corect, imi spune k could not fi found....so, cum se scrie corect?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Nu-i bun siteul invi :'(...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
ariana
m-am uitat si eu pe site-ul acesta. am revazut-o pe Jane Fonda! stii ca la unul din ultimile interviuri date, a recunoscut ca are corpul asa modelat, cu ajutorul bisturiului...nu al exercitiilor pe care le-a promovat atata timp? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mai lumeee, io zilele astea fac paharasutism :hainoroc:
tre sa recupereze si fata nu??? in rest...vegetez. sport din bat :'( |
|
|
![]()
|
|
Eu imi comand cd-urile lui Carmen Electra...sunt f curioasa...
Oricum la cat de comoda sunt doar rollele mai actioneaza asupra mea... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:36 PM |
|