![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 29-August 11 Member No.: 10,558 ![]() |
Eu de 4 ori pe saptamana merg in parc> bicicleta 40 minute, alergat 30 minute. Sper sa ma tin forever de acest obicei. macar de 3 ori pe saptamana daca nu pot mai mult. Bravo! eu tot incerc sa ma mobilizez, pana acum am reusit sa ies de vreo 2 ori pe saptamana cu bicicleta - am inchiriat biciclete din Tineretului si am iesit la plimbare cu prietenul. ne-am distrat copios impreuna si am facut si miscare...ma gandeam sa imi iau abonament, poate ma motivez sa ies mai des:) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Diana, ti-ai luat pana la urma gantere? Vreau sa-mi iau ca e cam naspa cu sticle, imi scapa din maini si vroiam sa stiu daca se merita sa dau banii pe gantere.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu sint pentru mine, Lyssuk, ci pentru al meu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De meritat merita daca te tii de treaba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu mi-am luat din Carrefour, au fost ieftine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
O sa imi iau si eu zilele astea, tot din supermarket, ca in rest sunt cam scumpe.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 8 Joined: 12-September 11 From: Bucuresti Member No.: 10,591 ![]() |
Cu cat trece timpul si amanam de pe o zi pe alta sa ne ducem la sala, cu atat ne este mai greu sa spargem gheata si ne plafonam, nu mai stati pe ganduri si maine faceti loc in agenda voastra incarcata pentru o ora la sala, eu ma incurajez in fiecare zi sa merg maine la sala dar deja a trecut un an, probabil ca imi trebuie si un prieten care sa ma impinga de la spate.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 21-September 11 From: Iasi Member No.: 10,621 ![]() |
cred ca totul tine de motivatie si de ambianta.
Am facut si eu sala, dar ma duceam singur si din pacate dupa doua luni ma lasam (nu s-a intamplat numai o data). Asadar recomand sa va duceti cu cineva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu spun ca in casa nu se pot face exercitii, insa cu siguranta rezultatele se vor atinge mult mai eficient intr-o sala de forta cu aparate pentru toti muschii. |
|
|
Produse Profesionale |
![]()
|
Musafir ![]() |
SPAM
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 3-October 11 Member No.: 10,651 ![]() |
cine e din timisoara si vrea sa vina cu mine la aerobic, vreau sa mg si nam cu cine n-asi vrea s mg singura
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Caut sa cumpar gantere de neopren de 4 kg, dar ce am gasit pana acum au fost cam scumpe, adica peste 85 Lei setul... Ati vazut cumva mai ieftine pe undeva?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:44 AM |
|