IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Faceti vreun sport?
Diana.
post Oct 3 2011, 09:49 PM
Post #221

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

A, deci ai avut motiv sa tragi chiulul... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Oct 3 2011, 09:56 PM
Post #222

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da, culmea e ca si sapamana trecuta am tras chiulul din diverse motive (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Maine ma mobilizez, sper!

+Quote Post
Valentina30
post Oct 3 2011, 09:56 PM
Post #223

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Di, Cindy multam mult fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/smileJap.gif)

Nu merg la nici-o sala, Diana. Nu mai stiu daca am spus pe undeva pe forum, ca din ce am vazut (dar si auzit) la cateva sali de fitness, am inteles ca nu am sa obtin rezultatele dorite decat acasa. In majoritatea salilor sunt multi manelisit (cocalari sau cum le-o mai spune (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) care incearca prin diverse mijloace sa-ti distraga atentia de la antrenament sau mai rau, sa te enerveze... Plus mirosul neplacut si spatiile mici de la vestiare sau dusuri... adica mici detalii care insumate m-au facut sa ma decid pentru antrenamentul in spatiu propriu si placut, numit casa mea.

+Quote Post
Diana.
post Oct 3 2011, 09:57 PM
Post #224

Fondator eLady.ro

Eu cred ca ma apuc de alergat prin complex. Desi daca incept sa urc scarile din casa de vreo 40 de ori pe zi, tot aia e. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Valentina30
post Oct 3 2011, 09:58 PM
Post #225

Incurabil

Diana, razi tu razi, dar sa stii ca urcatul scarilor ajuta foarte mult. pentru mine reprezinta o metoda buna de incalzire inainte de antrenamentul propriu-zis.

+Quote Post
Diana.
post Oct 3 2011, 10:01 PM
Post #226

Fondator eLady.ro

Arati super, Valentina!
Sali fara cocalari sint in Pipera, da` scuzati, 200 euroi pe luna mi se pare enorm. Plus ca ar trebui sa ma rog de al meu sa ma care pina acolo... si mi-i si jena sa ies io cu suncile mele printre gagicile alea tunate... sincer!

Valentina, imi iese sufletul... azi am iesit de 6 ori doar pentru rufe. Plus vreo 8 drumuri in garaj... eram sfirsita, nu alta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si fund frumos, neam, to tnu am! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na, rid si eu..fac haz de necaz. :|

+Quote Post
Valentina30
post Oct 3 2011, 10:02 PM
Post #227

Incurabil

Diana, esti o dulce. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am ajuns relativ repede de la 63,5 la 55,5 kg... cam in 3 luni si de atunci ma mentin. doar cu sport si alimentatie corecta. Plus ca nu arat totusi ca o scandura, sau ca o scobitoare. Stiu macar ca nu ma sufla vantu' asa usor.
de cand am inceptyu sa-mi tonifiez bratele, a inceput si sotul meu sa reia utin sportul... tot asa, ceva gantere, bicicleta... deci i-am facut si lui "pofta". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 3 2011, 10:04 PM
Post #228

Fondator eLady.ro

Of, nu-mi maizice de bicicleta. Am dat-o de suflet pe a mea ca nu mai aveam spatiu in casa... Si-acuma cind am, nu mai am biciclu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu mai am de dat jos 18 kile pina-n Craciun! Ii musai!

+Quote Post
Valentina30
post Oct 3 2011, 10:05 PM
Post #229

Incurabil

De la urcat scari si alergare, se da jos surplusul. ASbia dupa ce dai jos kilogramele in plus, trebuie sa te apuci de modelare corporala... Adica pentru un fundulet frumos sunt exercitii specifice. Cum spuneam rezultatele se vor vedea, doar dupa ce slabesti. Muschii, oricat i-ai lucra, nu or sa se vada decat cand nu mai sunt acoperiti de nimic (decat de piele, evident) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Iarna si oricand e vreme urata afara, bicicleta indoor e mana cereasca.... cel putin pentru mine.

Am reusit sa pun in albumul de pe sunphoto si pozele de azi... cred ca le-ati vazut nu?

+Quote Post
Diana.
post Oct 3 2011, 10:08 PM
Post #230

Fondator eLady.ro

Ma uit acusica!

OMG! Ce abdomen ai! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) esti fan-tas-ti-ca!!!

+Quote Post

26 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 11:14 PM