![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Valentina, e 150 ron pt 4 sedinte/sapt., nu este scump. Din pacate, pentru mine e cam multisor... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cindy, daca pentru tine e ok asa, da-i inainte cu spor! E si firesc la conditii bune sa fie si pretul mai mare, dar daca pentru tine e multumitor, tine-te de sala si nu renunta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Au mai multe tarife, stiu ca dimineata e mai ieftin si cele personalizate sunt mai scumpe. Mie mi s-a parut ok de 4 ori/sapt. sa imi descarc energia pe fiare. Dar dupa cum zicea si Diana, in Buc. sunt multe preturi nesimtite la sali si nejustificate. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eh recompensa o sa fie pentru Mr.ul tau, Diana, cand o sa te vada pe covor contorsionata asa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sa vezi ce o sa se vredniceasca, glumeeesc! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, cind o sa mi se revarse mie suncile.... o sa se cracaneze de ris, nu alta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
BTW, am bagat 25 de abdomene, mai mult nu m-a tinut! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bravo! (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) e un inceput! maine faci 50!
Oricum abdomenele trebuie facute cu pauza cica, gen faci 25 dai o tura prin casa, apoi inca 25 si tot asa 4 serii. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Am revenit... dar nu stau mult..
Da Diana, zice bine Cindy. Cel putin la inceput, e bine sa faci pauza intre seriile de abdomene, altfel risti sa faci febra musculara. Dupa cateva luni poti sa faci seriile mai lungi. Eu fac serii de cate 50 de abdomene cu pauza de 1 sau maxim 2 minute intre ele. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Deocamdata nu ma tine sa fac atitea abdoemen, mai ales ca sint fara nici un fel de antrenament de vreo 12 ani, Valentina. Trebuie sa o iau sistematic, crescind numarul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Trebuie sa ma apic si eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Go go go! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fetelor, am gasit gantere de neopren de 4 kg!!! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Am gasit la Carrefour Militari si au costat doar 75 lei - setul. (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mai avea si de mai multe kile la pret asa bun?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:13 PM |
|