![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt la carate...cum miroase a bataie sunt primu la carat :P
Sorin. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Eu sunt la carate...cum miroase a bataie sunt primu la carat :P Sorin. extraordinar :o...poate vrei sa te iau la bataie...aici vorbeam de striptease, darling, nu de carate... bah....glumesc :pistolar: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Eu imi comand cd-urile lui Carmen Electra...sunt f curioasa... Oricum la cat de comoda sunt doar rollele mai actioneaza asupra mea... mami, nu vrei sa facem pe juma pretul cd-urilor?k m-ar interesa si pe mine.... |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
extraordinar ...poate vrei sa te iau la bataie...aici vorbeam de striptease, darling, nu de carate...
Gata Tanti nu mai fac............. :valea: :valea: Sorin. |
|
|
![]()
|
|
QUOTE Gata Tanti nu mai fac............. :valea: :valea: Sorin. dak mai imi zici "tanti" iti halesc perciunii, auzi-tu-m-ai????????? :evil: |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
:morideris: :morideris: Altceva mai bun n-ai gasit?? :P
Sorin. |
|
|
![]()
|
|
QUOTE :morideris: :morideris: Altceva mai bun n-ai gasit?? :P Sorin. NU. |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Probabil ca n-ai vazut :P
Sorin. |
|
|
![]()
|
|
tot ce se poate, dar ai putea sa-mi dai tu niste idei nu?asta daca nu esti suficient de zgarcit ca sa le pastrezi pentru tine...
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca se deschide un thread cu pozele forumistelor ai sa-ti bag o poza!! ::)
Sorin. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:26 PM |
|