IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  « < 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Camera foto digitala, Ce aveti, ce e mai bun, ce imi recomandati?
kalua
post Feb 13 2009, 06:44 PM
Post #41

Musafir

Eu nu ma mai plang, am acum o camera pe masura (ne)talentului meu (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) si-s mai mult decat multumita de ce poze sunt in stare sa fac cu ea. Spuneam asta apropo de review-uri. Cunosc personal multa lume care vrea numai sa apese pe-un buton si sa le iasa poza pozelor, indiferent de circumstante. Si daca, de ex., cineva care se pricepe sa faca poze si noaptea cu setarile manuale, are eventual si-un stativ, spune de-o camera ca face poze splendide si-n intuneric, altul pricepe poate ca daca ia camera si apasa pe clic are acelasi rezultat.
Go to the top of the page

+Quote Post
janis
post Feb 14 2009, 06:02 PM
Post #42

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Eu am un Panasonic Lumix (DMC-LZ7) cel cu 7,2 mega pixeli, l-am cumparat cu un an jumate in urma, si l-am folosit destul de mult. Pozele macro ies frumoase si clare, culorile sunt foarte vii, noaptea sau in lumina artificiala face poze ok, ah si are stabilizator de imagine (pot sa fac poze si mergand cu masina, si ies clare). Sunt multumita, pentru ca nu trebuie sa setez prea multe, si pozele le fac rapid si ies bine.

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 14 2009, 08:54 PM
Post #43

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Olympus FE340 650 ron zoom optic 5x, 8 mega pixeli e camera pe care am vazut-o in Carrefour, Walpu.
Aici e descrierea. Pe site acolo e mai ieftina, acu' nus cum e cu plata pe site-urile astea.
Olympus

This post has been edited by Master of Norules: Feb 14 2009, 09:19 PM

+Quote Post
dr_wise
post Feb 24 2009, 03:54 PM
Post #44

Musafir

Draga Cleo, am ramas datoare cu un raspuns.
Camera mea digitala e un HP Photosmart 945 5.3MP 56 x zoom (8 x optical & 7 x digital).
Desi am achizitionat-o in 2006, spre rusinea mea, nici macar acum nu stiu tot ce-i poate mintea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Tin minte insa ca m-au impresionat in mod placut caracteristicile ei tehnice la vremea respectiva.

+Quote Post
Cleo
post Feb 24 2009, 04:21 PM
Post #45

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
la macro are nota 10!

+Quote Post
Diana.
post Feb 24 2009, 08:09 PM
Post #46

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(walpurgik @ Feb 12 2009, 05:47 PM) *
Buli, un panasonic smecher a avut un prieten, dar pozele noaptea nu ieseau deloc cum trebuie, nu facea fata in low light.
Toata lumea vad ca e chitita pe olympus. O s-o rog pe Diana, daca citeste aici si isi gaseste 5 min, sa faca niste poze intamplatoare cu aparatul recent cumparat, parca e olympus, daca am retinut bine sa ma edific si eu.
Merci les filles! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

LE: buget, max $200, nu pot sa am cine stie ce pretentii, dar imi doresc ca pozele sa aiba imagine si culoare bune.

pozele ies bine daca e setat um trebe. La mine se vede bine la ..animalute! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 3 2009, 06:45 PM
Post #47

Musafir

L-am trimis pe Mr. kalua in cautarea rosiilor de Sicilia si s-a intors cu asa ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (si cu rosii spaniole (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) )

Numai de "cutie" vorbesc
(IMG:http://ecx.images-amazon.com/images/I/4116sTPi9GL._SS500_.jpg)

+Quote Post
Jo
post Apr 6 2009, 01:37 PM
Post #48

Musafir

Ala este un mini softbox, ca sa zic asa. Trantesti lumini pe langa (depinde ce vrei sa scoti) si iaca, ai mini studio acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
SurPrix
post Apr 25 2009, 04:01 PM
Post #49

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

Eu mi-am luat de la eMag un aparat BenQ DC 840 (compact). Am prins o ofertă īn care īmi dădeau gratuit un card de 1 GB. Face fotografii la 8 MegaPixels şi sunt mai mult decāt mulţumită de el. Am luat un premiu la un concurs local de fotografie, īn care majoritatea aveau camere D-SLR.

+Quote Post
prajiturapufoasa...
post Nov 15 2012, 12:17 AM
Post #50

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 11,509

pentru cine vrea DSLR, am si recomand Canon 400D (raport calitate/pret foarte bun). singurul minus e ca nu filmeaza, pentru cine vrea si asta. mi se pare ca are functie de filmare urmatoarea versiune, 450D.
cei 10 megapixeli valoreaza mai mult (la capitolul calitatea imaginii) decat 15-20 sau cine mai stie cati megapixeli, in cazul aparatelor semiprofesionale.

This post has been edited by prajiturapufoasacumandarine: Nov 15 2012, 12:18 AM

+Quote Post

6 Pages V  « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st May 2025 - 11:14 AM