IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ce adora si ce urasc barbatii la femei, Topic de clisee si experiente
antenutza
post Aug 20 2006, 01:24 AM
Post #11

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 420

hmmm .. hop si yo
deeci ..fara deci (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
eu cred ca se poate merge pe vorba ceea din batrani cu "barbatul este capul iar femeia gatul" acuma sa recunoastem ca de-a lungul a f multi ani de evolutie barbatul a fost capul familiei /calnului/ gramezii..adik din ce cunostinte am eu matriarhatul nu a durat mult ...asta.. pe langa faptul ca societatea este inca bazata pe puterea masculina(inca dar nu pt timp indelungat..sper) ..... induce o idee de superioritate barbatului si mai mult o nevoie de superioritate . am vazut barbati de toata valoarea care aveau o singura problema ..sa fie ei cei care conduc in fata lumii ..nu conta dc de fapt "stapanul" caminului era nevasta..asta e
si .. ar mai fi ceva oare nu toate femeile vor sa se simta ocrotite..protejate ..samd ???
cum ar putea el oare face asta dc nu ar avea ceva pe plus ?
poate ca are dreptate cine zicea ca sa intelegi femeile e cel m (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ai greu lucru din lume(desi cred ca era barbat )
anyways...eu cred ca dc el are nevoie de o astfel de iluzie...noi putem sa i-o oferim..ca doar suntem femei ..si ele E destepte

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Aug 20 2006, 08:58 AM
Post #12

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Oricat de destept si de puternic ar fi un barbat niciodata nu va razbi in viata daca nu va avea in spatele lui o femeie si mai puternica.

QUOTE(crisanda @ Aug 15 2006, 03:07 PM) *
Cred ca cele mai destepte femei sunt cele ce stiu sa faca pe proastele in fata barbatilor lor. Din pacate eu am prea mult orgoliu ca sa reusesc treaba asta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) .

In casa construita de parintii mei fiecare particica a fost gandita (extrem de bine) de mama mea. Inclusiv chestii marunte de tamplarie sau mai complexe, de arhitectura. Bineinteles ca tata este cel care se umfla in pene cu ideile lui magnifice si isi insuseste fara jena laudele prietenilor. Dar cine observa zambetul fin si discret de pe fata mamei atunci cand el culege laurii, intelege cine este de fapt "genialul" din casa.
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ham
post Aug 20 2006, 09:35 AM
Post #13

Cavaler eLady.ro

Group: Obsedat
From: Jalea Vaii
Member No.: 398

fetelor, treaba este la fel de complexa k la cealalta problema- ce vor/plac femeile (de) la un barbat?
ceva-ceva adevar este in spusele voastre de pana acum; dar milioane de ani in care barbatul a avut puterea si decizia nu pot fi stersi de 100 de ani de feminism...
va zic din experientza mea- oricat atzi face voi pe nebunele, nu vretzi egalitate in sens absolut (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
iar ala de ofera asa ceva isi cam ia o leapsa cat casa, de obicei este skimbat pe unul mai barbat; cat si in ce directzie tre' sa fii barbat, difera de la caz la caz; am cunoscut cupluri in care ea sarea la bataie, la modul serios si nu se potolea pana nu si-o fura- ciudat este ca vorbesc de o familie de intelectuali in adevaratul sens; cuplul este veki de 20 de ani si inca functzioneaza, au lasat-o insa mai moale cu meciurile, le-au crescut copiii si ei au sarit de 45 de ani.
acum, sa spui ca barbatul nu se descurca fara o femeie sau invers este o tampenie; stiu cazuri care contrazic teoria si inca major, dar aceste cazuri sunt rare; eu cred ca in final este vorba despre cum reusim sa realizam compromisul ce inseamna convietzuire...
normal ca imi e drag de prietena cand sufera dintr-o kestie care mie mi se pare minora, o iau in bratze si o mangai, tot asa cum mi-e drag de ea cand se arata mai barbata k mine; mie drag de ea cand tre' sa-i explic k la copii o kestie care mie mi se pare evidenta, tot asa cum mi-e drag cand vad ca am o iubita mai culta k mine, sau ca in relatziile de management uman reuseste sa fie mai dura k mine; dar, se pare ca ceea ce am invatzat de la tata, Dzeu sa ierte! (cand iesi cu o femeie, tu platesti, cand esti cu o femeie esti dator s-o aperi, orice ai putea patzi, in casa tu esti meseriasul- prize, instalatzii, etc, sa gatesti nu e o rusine, cum nu e o rusine s-o ajutzi la ale casei, nu ridica mana decat la unul la fel de puternic k tine, asa ca niciodata la o femeie, etc, kestii cam macso (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) ) sunt inca valabile.
am prieteni pe continentul american care, in cor, se plang ca, cu exceptzia emigrantelor, nu te mai trage atza spre femei, kiar daca fizic arata bine- nu mai au nimic feminin, ba din contra, sunt mai dure k masculii- vorba unuia, barbatzi cu p**** si tzatze; ei bine, garantat, nici un barbat normal nu-si doreste asa ceva, iar cel care-si doreste, sigur n-o sa va placa voo (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Leea
post Aug 20 2006, 10:02 AM
Post #14

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Bravo, ham, ai pus punctul pe i!
Intr-adevar, din momentul in care femeile renunta de bunavoie la a fi feminine (cu bunele si relele care deriva din statutul asta), ele devin complet neatragatoare pentru "ailalti", si asta - oricat de sus si tare ar pretinde ele ca nu dau doi bani pe opinia barbatilor despre ele - face rau si la ten, si la silueta, dar mai tare decat orice face rau la moral.
Si eu cred ca fiecare trebuie sa stea ferm pe pozitiile ce i-au fost randuite de la inceputul inceputurilor, pentru ca lumea asta sa mearga in directia in care trebuie. Agresivitatea si duritatea le stau la fel de rau femeilor, pe cat lacul de unghii si sprancenele desenate barbatilor.
Asa a fost de cand lumea: femeia alinta si hraneste, barbatul se bate si isi protejeaza femeia si copiii. Sunt pur si simplu roluri diferite. Structural femeia este mai dispusa la compromisuri, si deci iarta mai usor. Asta nu inseamna sa-i accepti partenerului orice, ci sa-l lasi si pe el sa greseasca, ca omu', fara sa-i sari la beregata la cel mai mic gest.
Mie nu mi-a fost prea limpede in tinerete la ce-s buni barbatii in casa. Tatal meu, D-zeu sa-l odihneasca in pace, nu participa la nici una dintre actiunile casnice. Mai punea mana pe-o priza, mai batea un covor, dar astea se intamplau rar. In rest, biata mama ducea toata gospodaria. Ei, dupa ce s-a prapadit, am inteles: tata incuia usa seara. Nu-i de ras; cand tata incuia usa ma simteam ca si cum s-ar fi incuiat portile palatului, in care eu puteam sa fiu printesa, mama regina, iar frate-miu printisor mostenitor. Greu am scapat e senzatia de vulnerabilitate pe care o aveam dupa ce a murit tata, foarte greu.
A, mai voiam sa spun si ca pe mine cliseul cu "barbatul e capul, dar femeia e gatul" ma infurie foarte tare nu pentru prima parte, ci pentru a doua, fiindca vorbeste exact despre cat de subversive si manipulatoare devin unele dintre noi, din pacate.

+Quote Post
XSmOKe
post Aug 29 2006, 08:22 AM
Post #15

Contaminat
*

Member No.: 480

Mi-a placut foarte mult raspunsul tau Leea, m-a facut sa ma simt bine ca barbat, ms. Cam asta e si parerea mea. Ce-si doresc barbatii? Pai in primul rand isi doaresc lucruri diferite de la barbat la barbat si mai mult, isi doresc ceva la 25 de ani si altceva la 45. Nu stiu prea bine ce ca nu m-am lamurit nici ce-mi doresc eu... cred sincer ca-mi doresc sa gasesc o femeie pe care sa o fac fericita si sa ma bucur de fericirea ei. Hmm, cam egoist... :-))

+Quote Post
Izabelle
post Sep 7 2006, 03:35 PM
Post #16

Contaminat
*

Member No.: 530

Este destul de clar ca femeile se deosebesc mult de barbati, insa misoginismul a atins totusi cota de avarie. Iar teoria ca eu ca femeie trebuie sa ma prefac ca sunt proasta doar ca sa-i fac lui pe plac este ceva cu totul gresit. Complet gresit, as adauga:)))

Totul pleaca de la capacitatile fiecaruia de a realiza ceva in viata lui. Iar o femeie care poate sa-si aranjeze viata (prin studii, munca, atentie fata de ea ca aspect, etc) va fi mereu intr-un echilibru, pt ca nu e corect ca cineva sa se bazeze total decat pe propria persoana si pe fortele proprii. Si atunci, tu ca femeie poti fi iubita, admirata, respectata.

+Quote Post
Dore
post Sep 8 2006, 07:55 PM
Post #17

Explorator

Member No.: 78

Leea, manipularea nu este intotdeauna o activitate cu scop daunator celui manipulat. Se pare ca unii barbati suporta usor acest tratament, cata vreme este aplicat cu delicatete. Orgoliul asta si chichitele lui ... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
rossdale
post Sep 8 2006, 10:12 PM
Post #18

Musafir

orgoliul si atractia sexuala..
totusi un barbat constient de asta e mult mai greu de manipulat

+Quote Post
Dore
post Sep 9 2006, 07:42 AM
Post #19

Explorator

Member No.: 78

Ai dreptate, rossdale. Unul constient ca partenera nu are doza de inocenta intelectuala optima opune mai multa rezistenta, in functie de prioritatile sale. Insa, daca descopera ca directia indusa este una pozitiva pentru el, se poate preface si el, cu usurinta, ca nu s-a prins.
Interesant este ca multe dintre femeile care stiu si pot sa aplice tehnici manipulatorii complexe cu discretie, refuza sa faca asta numai ca sa upgradeze niste masculi putin cizelati.
Astfel, potentialul unei relatii scade dramatic, tinzand spre zero, adesea. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Nu este pacat sa pierdem o sansa rezonabila, numai fiindca fugim de NLP ca ala de tamaie?!

+Quote Post
PINKY
post Oct 16 2006, 10:06 AM
Post #20

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 614

din experienta mea si a prietenilor mei pot afirma ca barbatii urasc :
-sa fie controlati permanent de femeile din viata lor ( aviz celor care isi suna non-stop iubitul - asta e cel mai sigur mod de a-l indeparta, cat o fi ea dragostea de mare); lasa-l sa ii fie dor de tine, lasa-l sa te mai sune si el , nu il sufoca cu mesaje si telefoane disperate, sub pretextul ca " vroiam doar sa vad ce mai faci" , dupa care urmeaza potopul de intrebari : unde esti? cu cine? de ce esti cu aia cu care esti? eu d ece nu sunt cu tine? etc, etc, etc
-sa nu aiba un minim de libertate ( berea si meciul cu prietenii, macar )
- sa faci scene in public, scene din el sa iasa mai sifonat ca tine...

Si pe masura ce imi mai amintesc, o sa mai postez si altele....

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th July 2025 - 07:03 AM