![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Di,vezi ca sunt la Leonardo cizme din alea de care zi zis ca ti-au placut!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Angel, de treaba Jimmy Jimmy acesta, poti cumpara si online ghetutele respective cu doar 725 EURO (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
doaar atat? "heftineala" cum zice o cunostinta de a mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu care ma pregateam sa imi lichidez tot contul sa mi le iau
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Poke, la Craiova? Cind le-au bagat? Cind am fo io erau numai balarii... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Di,eu aseara le-am vazut.Dar cred ca trebe sa dai fuguta repede pentru ca se dadeau ca painea calda!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/Emoticon_Guy_Confused94570.jpg) Doresc si io un bax de jimmy choo ala to go with it, cu sau fara chinez sau ce-o fi.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/4viaspigaboots.jpg) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) te rog zi si mie unde pot sa gasesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu mi-am luat cizme de cauciuc in carouri (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/horse.gif) initial am vrut sa mi le iau de la h&m, dar totusi..... parca nu merita atatia bani.... asa ca am gasit unele active chiar super faine. se uita lumea cam chiorash, dar asta e!!
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu le faci o poza la cizmulite ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
apropo de carouri azi am vazut niste pantofi sport in carouri super cred ca maine mi le iau dar sa vad in ce dispozitie ma trezesc |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:48 AM |
|