![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gablontzuri |
![]()
|
Musafir ![]() |
am auzit ca cele peste genunchi
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:http://2.bp.blogspot.com/_TwVABgka5Go/Ss1HaBrWz9I/AAAAAAAACes/-Y9CQ7RHfoo/s400/blog%20resimler1.jpg)
Cizmele astea Gucci m-au innebunit! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie nu imi place tocul atat de subtire. Imi plac tocurile inalte categoric si port, dar putin mai groase.
Primele ma duc putin cu gandul la alea stravechi din Leonardo, daca stiti la ce ma refer...(IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aaaaa, de modelele antice si de demult pe care le vind aia la niste prejuri jenant de mari daca te gindesti la calitate/pret/no-name-brand? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Se refera la cizmele cu o anumita destinatie sexuala. (IMG:style_emoticons/default/hideingbhindcurtian.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dap, sigur le stiti!! (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si eu le stiu... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bai fetelor, nu-mi gasesc niste cizme ca lumea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ai fost la Musette? Eu acolo gasesc mereu ceva sa imi placa...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Eu mi-am luat cizme de la Deichmann. 300 de lei, de piele. Da o fuga pe la ei.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:23 PM |
|