![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-am gasit fara toc pana la genunchi la Benvenutti. Si mi-am mai luat unele peste genunchi care nu-s de piele de la Bershka, de clubbing.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Arata-ni-le!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am vazut in China town niste cizme beton, de la 900 lei in sus.Faza e ca io deja am vreo 9 perechi de cizme de iarna, daca nu si mai multe... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
900 lei? Mi se par cam scumpe pentru niste cizme.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie, mai ales pentru China Town. Mai bine iti iei de pe ebay, gasesti aceleasi modele fara atatea adaosuri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gresit. NU erau chinezesti, ci italinesti. In China Town nu se vind doar chinezarii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eh or fi, dar asta nu inseamna ca tot nu au pus ei adaosuri masive.
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa o fi, Cindy, nu zic nu, ca nu i-am cautat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si mie mi se pare mult. N-as da 9 milioane pe niste cizme.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 15-January 15 Member No.: 12,726 ![]() |
Fiecare inceput de an vine cu o serie de inceputuri noi, in diverse planuri ale existentei noastre. Daca unul dintre obiectivele tale, in 2015, are legatura cu o cununie civila, este bine sa stii din timp ce tinuta vrei sa adopti, pentru a evita situatia neplacuta in care, pe ultima suta de metri, esti nevoita sa iti alegi o rochie pentru cununia civila care nu numai ca nu te avantajeaza, dar care iti si displace. Pentru ca ne dorim sa fii mereu in tendinte, elady.ro iti recomanda cateva rochii pentru cununia civila, foarte la moda in 2015, atat datorita materialelor folosite pentru confectionare, cat si culorilor si design-ului.
Un articol interesant Rochii pentru cununia civila la moda in 2015 |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:38 AM |
|