IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce modele de cizme se poarta in acest an?, Modele de cizme de iarna la moda!
bubulina
post Feb 23 2007, 01:38 AM
Post #71

Musafir

Fetelor cum sunt incaltamele la zara? Bune sau lasa de dorit?

Mi-a ramas inima la cimele lor albe, model fara toc, cu un fel de funda (nu chiar) pe lateral. Le -ati cumparat careva? Par tare finute si ma intereseaza cum se comporta... Hmm e putin ciudat, cind m-am uitat eu intial la ele (acum vreo luna) mi s-a parut ca erau 79 eur, dar acum le-am mai probat o data si vaz ca de fapt erau 49. Nu erau on sale, deci cred ca nu am vazut eu bine.
La fel despre papauceii aceia din material ca de jeansi , cu albatru si cu fundinta si dunga albastra. Mi -e frica sa nu se dezlipeasca ca lipitura aia pe mijloc imi pare asa fragila. Imi place modelul si nu am vazut asa in alta parte!
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Feb 23 2007, 09:31 AM
Post #72

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Eu am de la ei cizme din lycra, balerini si sandale. Sunt impecabile dupa destul de multe purtari. Au un calapod foarte comod.
Mi-am propus sa ma incalt numai de la Zara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
MonicutzaB
post Feb 23 2007, 09:45 AM
Post #73

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

si mie imi sunt ok incaltarile de la zara si chiar am o gramada de la ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
divi2007
post Aug 5 2007, 04:17 PM
Post #74

Musafir

ce cizme se vor purta iarna asta, cele de calarie mai sunt in trend ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

stiu ca poate intreb cam devreme e doar august dar asa sunt eu imi fac provizii din timp

+Quote Post
Ala80
post Aug 5 2007, 06:29 PM
Post #75

Oli, Popeye's babe

Da, mai sunt in trend.
In plus, am vazut ca magazinele sunt pline de modele cu toc mic, patrat si botul ascutit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
divi2007
post Aug 5 2007, 07:47 PM
Post #76

Musafir

tocul mic imi convine in schimb botul ascutit nu prea si nici cel patrat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am impresia ca imi fac piciorul mare

+Quote Post
Ala80
post Aug 7 2007, 09:32 AM
Post #77

Oli, Popeye's babe

Am cercetat mai bine noile colectii din marile magazine si am vazut ca se poarta si botul rotund asociat cu un toc gros si inalt. Eu nu ma prea omor dupa modelul asta. Nu e deloc elegant. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
divi2007
post Aug 9 2007, 09:15 PM
Post #78

Musafir

nici mie nu mi se pare elegant, cel ascutit e un model elegant parerea mea si la pantofi mai ales pt nunta sau ceva mai special

dar pt toata ziua cel rotund mi se pare f potrivit

eleganta toata ziua nu m a s simti asa comod (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 10 2007, 06:10 AM
Post #79

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

mie nu imi place ascutit pt ca ma impiedic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si pt ca am piciorul mai lat in fata si ar trebui sa-mi iau cu cel putin 1 numar mai mare ca sa le pot purta. asa ca eu ma bucur ca se poarta varful rotund, inseamna ca o sa am si eu de unde sa-mi aleg

+Quote Post
shorty
post Sep 10 2007, 03:23 PM
Post #80

Contaminat
*

Group: Membru
From: timisoara
Member No.: 2,198

buna fetelor....am o mare rugaminte...imi puteti spune va rog de unde ati gasit cizme Ugg?? plsss help

+Quote Post

15 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 03:28 PM