![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Shorty, (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) bine ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Speram sa te simti bine si sa revii des.
Cizme ugg nu am vazut decit foarte rar in tara, iar in ultimii ani deloc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 10-September 07 From: timisoara Member No.: 2,198 ![]() |
buna Maat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mersi pt (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) .....mai pacat ca nu se prea gasesc cizme ugg...dar anyway daca vedeti pe undeva anuntati-ma!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
shorty ce e asa de grozav la uggs? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Iti raspund eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sunt foarte comozi si caldurosi. Daca ai prins "microbul uggs" nu mai scapi de el. (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Atentie! Da dependenta! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 10-September 07 From: timisoara Member No.: 2,198 ![]() |
o intrebare pt ala80.....esti fericita detinatoare de UGG BOOTS?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) daca da...de unde i-ai luat? eu tot caut si nici o sansa... apropo de Uggs...sa stii bebe_maria ca is super sweet si daca o sa-i vezi o sa-ti placa 100% (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Nu am originali pentru ca nu se gasesc la noi.
In plus, am inteles ca cei originali (de anul asta cel putin) nici nu sunt foarte ascpectuosi. Uite ce am eu: (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/uggg.jpg) Am vazut in urma cu 2 ani niste copii fidele la Skechers. Poate mai baga si anul asta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Era cat pe-ace sa-mi iau eu originali sambata. Dar nu mai aveau decat portocalii in marimea mea, asa ca m-am lasat pagubasa.
Mi-am bagat prima data picioarele in asa ceva si m-am simtit ca-n papuci de casa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ala, ai dreptate sunt foarte draguti ai tai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , pe mine nu ma tentasera prea mult pentru ca arata asa ca dou butucei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau cel putin asa ii percepeam eu cand ii vedeam in magazin dar uite ca ai tai chiar imi plac mult cum se vad in picior, mai ales viu colorati.. auzisem si eu ca exista si copii f bune ale uggs-ilor (asa se scrie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) la preturi mult mai mici, poate ii caut si eu iarna asta daca spuneti ca tin de cald pentru ca sufar rau de frig (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si pe mine ma incanta o pereche.
Eu oricum vreau ceva in stilul asta,ceva blanos,in stilul incaltarilor de pe la Pol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si astia cred ca sunt aproape (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
bebe, sunt si copii foarte, foarte ieftine, eu am vazut pe-aici la vreo 7 euro. Cat or fi de buni si care o fi diferenta intre original si aia nu stiu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:21 PM |
|