![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Anjunge ca tu crezi asta. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) sa-ti traiasca... si pupa-i din partea mea. Promit sa fac si eu doi...si poate ne-ncuscrim! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Dar, ca sa fiu on topic si sa nu incalc chiar eu regulamentu`, ramin la parerea mea ca Stratanu e om de treaba. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
O fi, dar mare greseala face cu copila asta!
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Cleo: 10.000 euro in trei minute!
Pentru a nu mai fi acuzat de carcotasi ca isi exploateaza fetita, Pavel Stratan a luat o hotarare drastica, anuntand ca micuta Cleopatra se va prezenta la spectacole doar cu o singura melodie, respectiv "Ghita". Partea proasta pentru organizatori este ca trebuie sa scoata din buzunar, pentru aparitia scenica a micutei, nu mai putin de 10.000 de euro, echivalentul tarifelor unor trupe de calibru, pentru un show de doua ore. Aceasta suma nu i s-a parut insa prea mare lui Gheorghe Stefan, poreclit "Pinalti", primarul orasului Piatra-Neamt, care, pe langa faptul ca i-a platit micutei pana la ultimul banut, i-a pregatit acesteia si cateva surprize, in seara de Craciun. Inlocuind protocolara tinuta de primar cu traditionalul costum al lui Mos Craciun, "Pinalti" i-a oferit artistei un brad plin de cadouri, dupa care a plimbat-o cu sania, pe patinoarul recent inaugurat. Ca bonus, primarul orasului i-a pus la dispozitie, pe perioada sederii sale in acest oras, o trasura trasa de cai, dar si un spiridus de jucarie, pentru a-i implini dorintele. Familia Stratan a dorit ca cei 10.000 de euro sa ajunga la persoanele aflate in suferinta, asa ca a donat suma la "Daruiesti si castigi", emisiunea postului PRO TV. sursa: Averea (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/aplauze.gif) Pavel! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vin si eu cu un exemplu de copil care "s-a ajuns" la maturitate: Scarlett Johansson. Iaca se mai poate si asa. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Si eu am o verisoara de 2 ani jumate si e o dulce canta pt ca ii place fara sa o puna cineva (sa fim seriosi toti copii canta numai ca nu toti canta extraordinar) . Anu trecut de craciun ne-a oferit un sow nemaipomenit acuma noh ,,,, ea nu e celebra ca Cleopatra. Deci daca lui pistica de varamea ii place sa cante si o face din placere nu vad de ce nu ar fii asa si la Cleopatra. Eu zic ca Cleopatra canta pt ca ii place o ia ca un joc si nu o pune nimeni sa tina concerte. Mie mi simpatic si Pavel nu-i om rau sa isi oblige fiica sa tina concerte, parerea mea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu zic ca e cam mult pentru un copil la varsta asta. La varsta asta ar trebui sa se joace o gramada, are timp sa cante si mai tarziu daca e talentat da copilaria nu i-o mai da nimeni inapoi. Sper sa reuseasca sa-si mentina echilibrul cand o sa fie mai mare.Sunt ceva copii minune ce promiteau multe si pe la 16-17 ani erau cu moralul la pamant.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
io nu vad cum ar putea fi un copil obligat sa faca ceva... copii nu isi pot infrange oboseala...asa ca taica-su nu putea sa o tina la repetitii daca fata dormea pe ea...si daca tipi la copil..se pune pe plans,si s-a dus tot concertul.e evident ca fetei ii place ce face,si nu o face sub nici o presiune.eu cred ca parintii ei au grija sa se si odihneasca fata aia...si fac totul cu limite.
si ca dovada ca un copil are nevoie nu numai de atentia familei....eu m-am lasat de canto,chitara si volei tocmai pentru ca profesorii respectivi nu mi-au zis niciodata "bravo".si acum cand ma uit inapoi,as fi vrut ca mama sa nu se uite in gura mea..si sa insiste sa ma duc in continuare! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
rozy si tu esti o fosta voleibalista? (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
i wish.....m-am inscris si eu la volei...poate ma mai inalt nitel...si cand am vazut ca fetele alea..care erau mai avansate..nu avea nici una chef de prietenie...ca era o competite si o invidie acolo...plus ca antrenoarea lucra mai mult cu aia buni...m-am lasat la mana mea
dar mi-ar fi placut...mai jucam si pe la scoala...dar atat! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Aham...priceput.
Si eu cred despre Cleopatra ca face asta pentru ca ii place si nu pentru ca ar fi obligata.Nu ai cum sa obligi un copil sa faca ceva. Ma gandeam acum la sportivi si in special la gimnaste.Si ele muncesc tot pentru ca le place si incep la varste de 3-4-5 ani... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:07 PM |
|