![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
"Noptiera" mea este un scaun cu doi plushati,un pahar cu apa si...vreo carte de care sunt indragostita pe moment... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu dorm pe canapea si nu am noptiera, am o masuta cu:
- multe carti puse stiva pe langa zid - o cutiuta metalica cu un desen cu ingerasi pe care am primit-o cadou acum vreo cativa ani - un calendar peroni - 2 ceasuri de birou fara baterii - o farfurioara cu o lumanare cu aroma de margaritar - un parfum pe care uit mereu sa il bag in dulap - o oja - cateva cd-uri - flaconul de apa termala - ultima chitanta de la intretinere - factura de tel a fratelui - sub masa vreo 3 teancuri de reviste si o pereche de botine pe care nu le-am purtat niciodata :| tre' sa fac curatenie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate suna aiurea sau tocmai am coborat eu din munte dar chiar exista calendarul Peroni?
Eu pe noptiera am asa: -o iconita cu Maica Domnului -veioza cu senzori -vreo 20 de carti incepute si dorinta de a avea timp sa le termin candva, nu stiu cand, ca azi am inceput alta. Nu imi cereti sa am vointa si la capitolul asta. Oricum viata mea e o lupta. -farduri -suport aromaterapie -trusa de manichiura -parfum -crema de corp -telecomanda ca atarn ca o anaconda la tv -eprubeta pentru analize. Am pus-o strategic sa nu uit, sa mai ajung si pe acolo -perie de par - o pisicuta de plus cu puii ei care mai si miauna din cand in cand din vointa proprie. -chitante , calendare electorale, bilete de metrou folosite pe post de semne de carte etc. Pentru mine parca niciodata nu sunt destule. Bineinteles ca toate cartile au semne de carte pana in pagina 100. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
da, exista, l-am primit la o revista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Gloriana, ai o noptiera foaaaarte incapatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 13-October 07 Member No.: 2,414 ![]() |
eu am un telefon cu fir ,o poza inramata cu Papa Ioan Paul al II-lea,o statueta mica ce-l reprezinta pe Horus(un zeu egiptean),o statueta tot mica din alabastru cu nefertiti,2 piramide mici de alabastru,o cutie de lemn mai draguta primita cadou o data de mult in care mai tin lucruri marunte,The Gun Seller de Hugh Laurie si o carte foarte haioasa de Ion Cristoiu despre calatoriile lui in strainatate.Deci,in general chestii decorative (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noptiera mea e de fapt o masuta asezata strategic langa patul meu si pe care am toate cele
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io m-am gandit sa va arat de data asta ce am pe noptiera, care de fapt nu e noptiera. e chestie din aia cu sertare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) so, look!
(IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/IMG_1267.jpg) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/IMG_1268.jpg) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ehehe, ce de chestiiiii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie imi place sa fie cat mai ordonate toate, sa nu trebuiasca sa caut prea mult cu privirea un lucru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pai acum is ordonate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tocmai am facut ordine. daca faceam poza cu before and after te speriai. io-s dezordonata.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar in dezordinea mea stiu exact unde sunt toate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 10:40 PM |
|