![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Adauga inca cateva carti si doua reviste, plus un sul de servetele de bucatarie si un urs de plus maro si ai imaginea clara a noptierei mele la momentul actual (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaa, trandafirii aia sa stiti ca nu sunt uitati acolo. Eu ii pastrez uscati, pentru ca imi plac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie imi trebuie o noptiera. Pe ultima am burdusit-o atit de tare cu carti, ca am reusit sa o dezmembrez. Am mai dat si noaptea , dihuie de somn, peste ea, asa ca nu am avut ce face altceva decit sa o scxot bucati la gunoi. Dar acum vreau iar o noptiera.
Ca nu mai am unde sa imi tin "secretele". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Boon, pentru ca mi-am luat noptiera, trebuie sa "divulg" marele "secrete". In afara de lampa si o carte, de obicei acolo imi las cerceii cind ii scot noaptea... si... si... Mama , ce rusine mi-e! Cite o minitableta de Minoretti Dark cu minim 70% cacao... Just in case. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu n-am noptiera... (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Am birou.
|
|
|
![]()
|
|
Pai nici eu nu am avut pina de curind, insa am reparat "neajunsul". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
a mine pe noptiera nu am decat un ceas ,trandafiri uscati , lumanare , veioza , servetele ,o fotografie cu mine si ubi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cateodata o carte ce o citesc atunci si telefoane , dar cele mai multe chestii le am in noptiera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
La mine pe noptiera se gasesc urmatoarele:
-o pernita in forma de inima (de la prietenul meu) -o cutie mare cu 2 sertare in care imi tin o parte din cercei si alte bijuuri -o prinzatoare de par Si pe cealalta noptiera din partea dreapta(am 2 pentru ca tot patul e al meu si e pat de dormitor) am asa: -o lumanare decorativa -o poza super haioasa cu mine de cand aveam vreo 6-7 ani -o cana cu apa |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 10:38 PM |
|