![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu astept sezonul 4 din 'Desperate Housewives', care vine in toamna. Al meu e fan 'Lost', 'Stargate' si alte SF-uri.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai nou urmaresc serialul "24"
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am urmarit primele doua serii din Prison Break. Mi-a placut foarte mult.
Mai nou, sunt fan Grey's Anatomy |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanica, si eu astept sezonul 4 din "Desperate Housewives". e singurul la care ma uit, de altfel.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si mie imi place Grey's Anatomy
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 21-June 07 Member No.: 1,844 ![]() |
Sex and the city - best ever
desperate housewives the o.c heroes - foarte interesant, il recomand prison break - nu m-am uitat la tot dar e captivant |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am terminat si Prison Break, cat a aparut. Nu credeam ca ma va prinde...
Acum ma uit la Heroes ca sa mai treaca vremea. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
si eu am pierdut citeva nopti bune cu "Prison break".la inceput intriga mi s-a parut putin exagerata si trasa de par,dar acum am ajuns la seria a treia si stau cu sufletul la gura...
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
noi aseara am mai vazut 4 episoade si-am mai fi stat daca eram liberi azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Episodul 5 din seria 3, care trebuia sa apara la americani pe 15, ieri, a fost amanat pe 22 octombrie. Am spumegat de ciuda. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 09:42 AM |
|