IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Serialul Preferat
ioannaraluka
post Oct 17 2007, 08:01 AM
Post #111

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Fox a transmis luni baseball, nu Prison Break... ce fane sunteti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ?
Eu zic sa ne mutam la seriale, ca asta nu intra la filme (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

On-topic: am vazut Knocked up, f slab, nu ca ma asteptam la prea multe.

This post has been edited by ioannaraluka: Oct 17 2007, 10:20 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Oct 17 2007, 03:12 PM
Post #112

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

am terminat aseara prima serie din Prison break (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ... cand s-a terminat ne-am uitat cu omul meu unul la altul si-am cazut de comun acord ca "daca-i duce inapoi NU ne mai uitam"

wow ce final, am visat numai tampenii.

+Quote Post
Cleo
post Oct 18 2007, 04:26 PM
Post #113

moderator

me again? ok ... here I go (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

e un serial produs de HBO Rome ii spune, foarte dragut aseara am vizionat ultimele 2 episoade din a 2-a serie si am dormit bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Oct 18 2007, 09:19 PM
Post #114

Musafir

Cleo, pe mine Rome nu m-a atras, desi eram hotarata sa-l vad dupa ce-am citit critici despre el. La fel am zis si eu de Prison Break, ca nu mai ma uit daca-i prinde...si am dat repede la episodul 1 seria 2 pe la sfarsit, sa vad daca-s in inchisoare ori ba (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

Walpu, sa vezi ce suparata fusei eu ca n-au dat Prison Break...mai ales ca l-as fi vazut direct pe Fox. Este lunea la orele 20. Sa inteleg c-ai ajuns si tu la seria 3...desi ziceai ca vezi putin cate putin (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

A..si sa va spun ce seriale dragute am mai descoperit pe aici: Dirty Sexy Money, Brothers & Sisters. M-am apucat cu al meu de DSM, dar am vazut decat 2 episoade ca nu prea avem timp.

+Quote Post
Cleo
post Oct 19 2007, 02:02 AM
Post #115

moderator

Rome e foarte fain realizat, costumele, detalii, atmosfera vremurilor antice, eroii principali care-s niste frumosi. Scenele de dragoste si violenta sunt filmate fara menajamente. Intriga e bine tesuta si nu-i previzibila chiar daca stim bine istorie, e fainutz insa nu intra in categoria in care e Prison break

+Quote Post
ioannaraluka
post Oct 19 2007, 08:47 AM
Post #116

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Pai nu prea respecta isotoria Rome...dar altfel e chiar fain, puteau sa mai faca 2-3 sezoane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am mai zis de el mai demult.
Acum m-am apucat de Supernatural, ca am terminat si Heroes. A, si Ghost Whisperer, a dat ProTv prima serie si acum as vrea sa vad si restul.

+Quote Post
Bogdan
post Oct 20 2007, 11:25 AM
Post #117

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Arad
Member No.: 733

Seinfeld si Prison Break.Am vazut toate episoadele de la PB in 2 zile,fara oprire....poate intru in cartea recordurilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
mititik
post Oct 20 2007, 11:55 AM
Post #118

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Mie imi place foarte mult ER!
Am mai fost pasionata de Friends, Sex and the City, 7th Heaven. La un moment dat m-am uitat si la Seinfeld.
Prison Break inca nu am inceput sa vad, dar daca il laudati atat de mult...
Al meu e innebunit dupa Lost! Mie nu imi place deloc!

+Quote Post
Cleo
post Oct 24 2007, 05:53 PM
Post #119

moderator

ok ma apropii vertiginos de finalul seriei a 2-a insa luni am vazut un episod din seria a-3-a .
Dragutul meu cauta un film si cand a dat de el s-a oprit din cautari si ma fixa mustacind si asteptand reactia mea.
Eu citeam ceva si cand ridic ochii "uaaaaa ...ok, las-aici!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

curat murdar!

+Quote Post
dr_wise
post Oct 24 2007, 09:40 PM
Post #120

Musafir

Sunt mare fan Grey's Anatomy, Neveste disperate, Sex and the City, Joey...si, candva, ma uitam cu mare placere la Star Treck, eram indragostita lulea de Cpt Pickard. De atunci am ramas cu o admiratie sincera pt toti chelosii, care ma excita pur si simplu! Recunosc!

This post has been edited by dr_wise: Oct 24 2007, 09:41 PM

+Quote Post

31 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:27 PM