![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine ma enerveaza astia de la TVR ca nu dau Grey's Anatomy in continuare (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Daaa Si pe mine! Si au bagat porcaria aia de "dr who" sau cum naiba se cheama! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctoreaso, sa nu-mi spui ca te iei de Dr. House ca te mananc cu tot cu pene! (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca grey's Anatomy e plictiseala plictiselilor (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) pe langa House. (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) exact la Nea Caisa ala ma gandeam, Dr House!
Lume, lume, incepe right now episodul III din Californication pe HBO. Cine doreste, cine pofteste, e invitata mea! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prison Break revine numai in ianuarie, they've got to be kidding me (IMG:style_emoticons/default/swear[1].gif)
This post has been edited by walpurgik: Nov 20 2007, 09:30 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Prison Break revine numai in ianuarie, they've got to be kidding me (IMG:style_emoticons/default/swear[1].gif) eu ii astept sa iasa pe dvd acum suntem cufundati in 24. am ajuns la seria 3 |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
acum suntem cufundati in 24. am ajuns la seria 3 Eu am vazut toate seriile la 24 (exceptie seria 7 care am inteles ca apare in 2008) (IMG:style_emoticons/default/yu.gif) Acum ma uit la tv la Dr. House si CSI dar abia astept sa ajung in tara sa fac rost de ceva episoade seria 3 din Prison Break (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Declar cu mana pe inima ca a inceput sa ma enerveze intr-un mod placut nesuferitul ala de Dr House... Vedea-l-as c-o lamaie in gura! Poate de la episodul 20 incolo sa-mi fie drag 50%....deocamdata de abia am vizionat episodul 11.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dintre serialele actuale imi plac: Prison Break si Neveste disperate. E drept, nu rpea ma omor dupa seriale, prefer filmele.
Dintre cele vechi, all time favourite sunt toate de mai jos, toate pe primul loc: Seinfeld Familia Bundy Sex& The city Ori de cate ori dau peste un episod din aceste seriale ma uit si savurez fiecare secunda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La un moment dat, la Pro Cinema era un serial care-mi placea f m: American Dreams, sau asa ceva. Si nu mai stiu la ce post era un serial care acum ruleaza pe Hallmark: Lumi diferite (povestea a 2 prietene, una alba si una neagra). Toate serialele mentioante imi plac f f mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dupa ce am citit aseara aici, mi-am scos si eu Califonication, primele 11 episoade.
Numai ce l-am vazut pe primul: mi s-a parut super tare! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:17 PM |
|