![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma uit cu placere la 'Beautiful People' pe Antena1. I-am revazut pe cativa dintre actorii din Melroce Place.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Sex & the city (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
O.C. Friends Am vazut numai 1 episod din Californication, mi-a placut. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Eu si-al meu dragut am avut o perioada in care am devorat la propriu Lost. Eram buimaci, uitam sa mancam. Am zis de atunci ca n-o sa mai fim niciodata sclavii unui serial (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar abia asteptam sa apara si continuarea. In rest, ocazional Seinfeld, ca delectare.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
a aparut continuarea la Lost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar nu m-a mai entuziasmat atat de tare, acum cand am un pic de timp ma uit la Dr House. Californication mi-a placut foarte tare, din cele de pe HBO ma mai uitam cand apucam la Six feet under, Huff si la cel cu familia de mormoni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Mai este un serial fainut pe HBO, The Tudors.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Care? Unde? Cum? Stiam ca a inceput in America....dar la noi pe DC++ inca nu se gaseste (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
S-a terminat in America prima serie, doar se transmite la noi deja. Cred ca se mai face inca (cel putin) una.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu m-am apucat de Grey`s Anatomy...mi-am si ales momentu` "oportun",in sesiune... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) oricum,ma impulsioneaza sa vreau mai mult decat ceea ce-mi ofera medicina din Ro...
|
|
|
![]()
|
|
Oh my God (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Mi-a facut iubitelul o surpriza si mi-a descarcat din seria Lost seria 4. Abia astept sa il devorez, doar ca merge asa de greu Dc++ incat o sa mai am ceva de asteptat.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Day Break" (2006)
L-am devorat in 4 zile(o singura serie cu 13 episoade) si a meritat din plin,e foarte captivant, actiune, suspans, dragoste, adrenalina.... ...cum ar fi ca o zi din viata ta sa se tot repete, sa-i vezi pe cei dragi tie aflati in pericol si sa incerci sa-i salvezi in 24 de ore cu riscul ca a 2 a zi sa o iei de la capat... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:47 PM |
|