![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, cum sa reapara Sara daca au killarit-o? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
O intrebare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stie cineva cand incepe sezonul urmator (5) din Grey's Anatomy? Pls Pls (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lxn, o sa apara, iti spun eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Chipurile nu era capul ei ala din cutie. Oricum actrita a nascut intre timp si-acum e gata sa se intoarca pe platourile de filmare.
Scorpi, 17 sunt in total. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Daaa, am vazut si eu ultimul episod din Desperate Housewives si s-a terminat f aiurea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Abia astept seria noua.
Prison Break m-a dezamagit f tare cu ultima serie, mi s-a parut un mare bullshit tot sezonul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Grey's Anatomy si Sex and the City mi-a mai placut
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am mai inceput doua seriale: Fear Itself si Swingtown ("proaspete" amandoua). Avand in vedere plictiseala de peste vara in materie de filme, probabil o sa ma uit pe masura ce apar episoadele noi.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bei, chiar e ciudat rau finalul de la Desperate Housewives. Si naspa.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
M-a prins Dirt, despre viata celor care lucreaza pentru revistele de scandal.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu sunt bucuroasa ca s-a terminat Campionatul European si ca a revenit Grey's Anatomy pe ecran.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Scorpi, nu s-a terminat Desperate Housewives (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) O sa apara un nou sezon prin toamna.
Eu abia astept! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 11:50 AM |
|