![]() |
![]() ![]() |
![]() |
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
seinfeld, twin peaks, friends. in ultima vreme nu ma mai uit la tv.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
missu uitaram de Profiler . Cum ne-am permis?
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
aoleo, asa-i ,angel. profileeeeeeeeeeer rules :D
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Mi-au placut intotdeauna misterele, asa ca "Dosarele X" si "Profiler" nu pot lipsi.
Dar un singur serial m-a tinut legata cu lanturi de televizor: "Ally McBeal" ::). |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 From: Craiova Member No.: 68 ![]() |
Sex And The City, Huff, Ally McBeal :)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
Ally McBeal , Lost - Naufragiatii
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
O, Huff! Mithuna, chiar asa, mi-a placut tare de tot. Si Carnivale, si Deadwood (asa cre ca-i zicea)
Imi mai plac Alias, Monk (de-a dreptul genial :D), Fetele Gilmore - mai ales de cind imi facu Angeldust a noastra marele compliment cum ca saman cu aia mica. Si-or mai fi, da' de cind nu ma uit eu la TV, le-oi fi uitat... |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
ALIAS , MONK , ALLY McBEAL :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
ma alatur si eu fanelor inraite "sex and the city". si ar mai fii "dadaca". zapacita fiinta. ;D
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
Sex and the city
Desperate housewives Gilmore girls Ce se petrece in mintea unui barbat insurat Friends |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:58 PM |
|