![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ahh de pe net...urasc sa vad filme pe comp (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O sa il astept sa apara pe TV..
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
NU e la TV la noi Gossip girl. Acu fiecare se descurca si face rost de el cum poate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Flirtationship ti-am editat postul anterior....vezi punctul 17 din regulament (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si pls sa nu se mai repete. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
deci am terminat Grey's anatomy (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si asa in coada de peste ne-a lasat ca n-am dormit bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ca personaje Meredith incepe sa ma calce pe nervi |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
A, cred ca eu nu am mentionat ca imi place mult si C.S.I. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si mie, dar nu-l pot urmari in engleza, fara traducere. Voi puteti sa intelegeti termenii aceia tehnici? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pe cei care vin din greaca sau latina, da.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io am mai descoperit un nou serial misto se numeste "Tell me you love me" si imi place ca e filmat intr-un fel anume, pare aproape facut de amatori, dar iti da senzatia asa ca e foarte real tot, fara nici un fel de artificiu. Actiunea se invarte in jurul a 3 cupluri care au diverse probleme de natura sexuala si merg toti la aceeasi sexoloaga, o babuta cool care se pare ca are cea mai buna viata sexuala dintre toti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ahhh....e plin de scene "explicite" filmul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca sa nu ziceti ca nu v-am avertizat.
|
|
|
![]()
|
|
Pe ce canal e, Anjel?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
A inceput din nou OZ la ProCinema. E cam agresiv, dar cel putin la prima difuzare mi-a placut.
Si sunt si cativa barbati bine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mah am impresia ca e productie HBO da nu stiu sigur ca io am facut rost de el "pa sub mana" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:05 PM |
|