![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incepand de-aseara m-am mai lipit de un serial: Fringe.
http://www.fox.com/fringe/ A fost episodul pilot si tare mi-a placut. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
E un fel de Dosarele X, parca.
Mie imi place Joshua Jackson (a aparut in ep. pilot, mai apare?). |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incep si eu azi 'Gossip girl' la recomandarea Angelu'-lui.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ioana, da da o sa fie in toate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ii sta tare bine cu barba (mie in general nu-mi plac barbosii dar recunosc cand le sta bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) This post has been edited by bulina: Sep 10 2008, 05:40 PM |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si-a inceput aseara sezonul 5 din Grey's Anatomy- episod dublu a fost si eu nu am vazut ... Sper sa primesc azi inregistrarea si sa recuperez marea pierdere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si-a incepuuut ... insa nu m-a lasat cu vreo impresie speciala (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
bine ca mi-ati reamintit! Am de recuperat Gossip. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oare cu Samantha who? si Cashmere mafia ce se mai intampla? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu mai nou m-am "amorezat" de 24. Foarte interesant serial. Mai ales ca e cu un negru ce candideaza la presedentie in America, deci e tema actuala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu-i serialul despre care se spune ca i-a deschis calea lui Obama spre presedintia SUA!? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu m-am indragostit de dr House. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
szi noi ne-am uitat ca posedatii la 24, ca-s vreo 7 serii parca. Primele mi-au placut cel mai mult.
O sa caut Prime suspect, mi-l tot recomanda o prietena si foarte probabil c-o sa-mi placa. acum ma duc sa caut episodul ratat de joi din Grey's anatomy pe site-ul ctv.ca |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:18 AM |
|