IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Serialul Preferat
Oana
post Dec 20 2008, 01:49 PM
Post #261

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Silvia, eu ii las sa se uite numai pe canalul Mini-Max, restul mi se pare ca sunt prea violente si cu multe intrigi.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Dec 28 2008, 10:03 PM
Post #262

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Grey`s anatomy, seria a 5-a, a lipsit de pe ecrane vreo 2 saptamani, apoi a reaparut cu niste episoade pe care le mai vazusem (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Prima oara am crezut ca am nimerit aiurea ora de difuzare insa a 2-a oara am google-it ce se intampla si-am aflat ca scenaristii sint in greva de 2 luni si ca atare nu au ce filma. Ce dezamagire! Greva s-a terminat in decembrie si vor reincepe filmarile in ianuarie.

+Quote Post
Roxana_
post Jan 11 2009, 04:49 PM
Post #263

Musafir

Pentru amatoare, a inceput sezonul 2 din Californication pe HBO.

+Quote Post
Fanny
post Jan 12 2009, 09:39 AM
Post #264

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

La Golden Globes au premiat si tot premiat 30 ROCK, difuzat de NBC.
Best Television Series - Musical Or Comedy + plus cei mai buni actori intr-o serie tv: Tina Fey si Alec Baldwin.

Ati auzit ceva de comedioara asta? E la seria a 3-a acum in State.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 4 2009, 04:11 PM
Post #265

Musafir

Zilele trecute am vazut Tell me you love me, un serial simpatic despre viata, familie, cupluri, drame si mult mult sex (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Mi-a placut pentru ca a fost mai mult o terapie de cuplu, o vizita la psiholog, un joc psihologic...

+Quote Post
Roxana_
post Feb 4 2009, 06:35 PM
Post #266

Musafir

QUOTE(Fanny @ Jan 12 2009, 09:39 AM) *
La Golden Globes au premiat si tot premiat 30 ROCK, difuzat de NBC.
Best Television Series - Musical Or Comedy + plus cei mai buni actori intr-o serie tv: Tina Fey si Alec Baldwin.

Ati auzit ceva de comedioara asta? E la seria a 3-a acum in State.

Fanny, sa stii ca aceeasi intebare ne-am pus si eu si barbata-miu cand am vazut ceremonia pe HBO.
Ne gandeam si noi daca sa ne apucam de el sau nu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , desi la capitolul timp stam cam prost.

+Quote Post
Cleo
post Apr 17 2009, 03:40 PM
Post #267

moderator

astia de la Grey's anatomy ''isi bat joc'' de mine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
stau cu sufletul la gura in asteptarea unui nou episod, mai ales acum cand Izzie se pregateste sa iasa din serial si George de altfel si saptamana trecuta ma trezesc cu un episod in reluare, iar ieri .. nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 03:41 PM
Post #268

Musafir

Cum adica Izzie iese din serial?????? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Vrei sa'mi stea inima in loc? Eu stiu ca'i bolnava dar asta era rostul bolii?

+Quote Post
Cleo
post Apr 17 2009, 03:43 PM
Post #269

moderator

asa am cetit in ziar ca actrita vrea sa se indrepte spre alte proiecte (sper sa plece si din serial sanatoasa) si la George cred ca-i o plecare mai fortata oricum ati remarcat ca apare foarte sporadic.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 17 2009, 03:46 PM
Post #270

Musafir

Da George am vazut ca are doar cateva replici dar Izzie eu nu vreau sa plece, asa ce am bocit la penultimul episod vazut ca m'am mirat si eu de mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

31 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 06:15 PM