![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) si eu am lacrimat
Si la fel de George nu-mi pasa insa Izzie imi place |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
si eu abia asteptam episodul nou, dar o sa fie doar saptamana vitoare, pe 23 aprilie...
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pentru mine-i musai sa fie Yang in Grey's Anatomy. Si McSteamy. Restul sunt dispensabili.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Completez cu McDreamy lista lui Fanny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
Eu tot astept episoade de la Dr. House si C.S.I Las Vegas, si au avut 2 saptamani cand nu au dat nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ... |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am inceput sa ma uit la Stagiarii ('Scrubs') pe AXN. Imi place, e haios (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma uit la grey's anatomy, sunt dependenta si obsedata de serialul asta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E ultimul sezon asta?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca ma las de uitat la seriale, dintre astea mai vechi nu mai urmaresc decat Dr. House, dar a inceput sa ma enerveze si asta (la noi e sezonul 5) si, sporadic, CSI Miami. Am incercat cateva noi, "Life", m-am asteptat la mai mult, "Fringe", asta nu-i genul meu. Azi a inviat din morti si aici 90210, dar n-am apucat sa ma uit.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Si eu ma uit la grey's anatomy, sunt dependenta si obsedata de serialul asta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E ultimul sezon asta? puschea pe limba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu cred! adaos la lista cu must have in Grey, Bailey. Ma mir c-ati uitat-o (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cand prind ma mai uit la Lege si ordine, CSI, 24 ne-a placut tare, dar asteptam seria pe dvd Fridge se vrea ciudat dar ii lipseste putina sare si piper |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mai zis, sunt absolut dependenta de Grey's, sper sa nu se termine niciodata. Si mai sper sa nu iasa Izzie, mi-ar parea tare rau.
Mie imi place numai CSI:NY, restul nu m-au convins. A aparut si episodul 17 din Prison Break, aviz pentru amatoare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Lie to me
Un serial creat pe ideea ca oricat de bine am ticlui minciunile, mimica risca sa ne tradeze. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:23 PM |
|