![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da, din pacate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
mai imi place tare Criminal Minds. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si sunt ofticata rau ca nu mai dau CSI decat pe Prima, de 2 ori pe sapt. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) dar cu prima ocazie le cumpar pe toate 3.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am iceput sa ma uit la Prison Break. Foarte tare, frate! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 32 Joined: 30-January 07 From: Cluj Napoca Member No.: 1,117 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu am reusit sa citesc tot ce ati postat voi...dar am sa va reomand niste seriale care mi-e imi plac foarte mult. Eu le iau de pe internet..deci din pacate nu stiu pe ce posturi sunt la tv
Lost (naufragiati) Grey's Anatomy (chirurgi) Prison Break (evadati) Jericho ( un orasel) The 4400 (ciudati) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imi mai place si Sex and the city dar pe asta cred ca aproape toata lumea il stie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 16 Joined: 19-March 07 From: Bucureşti Member No.: 1,368 ![]() |
Black Adder, în rol principal Rowan Atkinson
Aventurile lui Sherlock Holmes, în rol principal Jeremy Brett, ecranizări după opera lui Sir Arthur Conan Doyle Poirot, în rol principal David Suchet, ecranizări după opera Agathei Christie |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am tampit si eu cu Prison Break, de 2 zile numai la asta ma uit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Cand am vazut ca ai postat aici, m-am gandit ca despre Prison Break ai scris. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PAi numai tu esti de vina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) U little devil!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si al meu s-a uitat non-stop cateva zile, pana a terminat toate episoadele pe care le avea. Chiar e ceva de capul acestui serial? Eu n-am avut timp sa ma uit la el de la inceput, asa ca am renuntat.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Rox, mai bine nu te uiti. O sa-ti manance tot timpul liber (si asa prea putin).
Eu vreau sa ma apuc de Lost, dar mi-e frica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 09:33 AM |
|