![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ai un pliu la marchiza = iti lipseste o doaga
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si eu am auzit in ultimul timp "bahaos" de multe ori..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vin si cu o ghicitoare: stiti ce-i ala "cald nemtesc" (se foloseste prin Bucovina)?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
BENGA = FOARTE TARE FRATE
DILIMANDROS = NU ARE TOATA TIGLA PE CASA CIUFUT = SCULAT CU FATA LA CEARCEAF BATRANA = 100 RON SCARTAR = PRETIN CARE NU DA DE BAUT LARGARETE = FEMEI USOARE BLONDA = BERE CRACANAT = UIMIT BULAN = PRIETEN DE PAHAR STUDENT = PUSCARIAS FACULTATE = MITITICA = PUSCARIE |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
kalua?
ne-ai lasat in pom. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Caldul nemtesc e frig. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kalt = frig, rece
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
boon, am mai invatat un cuvant
da' cel mai tare si mai tare imi place cum suna "klein" l-am folosit din plin, 50 de cuvinte in engleza si klein in germana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
hm... eu stiam ca 'bulan' = noroc chior
Adaug si eu de la Ardeal: fleoaster= trotuar nimea-n-drum cu manurile-n jab (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si de la Moldova: catalandru= fecior tanar neinsurat castigat la loz in plic = adus de apa = jalnic |
|
|
![]()
|
|
căţălandru sau catalandru?
de primul am auzit, se refera la cainele inca tanar, dar al doilea? n-am mai auzit |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Catalandru cu diactritice. E greu de inteles sau ai dat iar in mania luarii peste picior? Ai grija ca nu e prima data!
Sint interzise PE FORUM ironiile si rautatile gratuite. Incalcarea acestui punct din regulament aduce dupa sine ban temporar (30 de zile) sau chiar permanent. Si de data asta nu mai inchid ochii pentru tine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:17 PM |
|