![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
vorbeai cu mine cand ai spus de ironii si rautati gratuite? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) nu am luat-o la misto, am pus o intrebare.. stiind ce inseamna cuvantul cu diacritice, m-am gandit ca o exista si fara departe de mine .. in ifne |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mweg, nu o mai fa pe niznaniul, ca stii foarte bine la ce ma refer. Nu ma lua de proasta!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
despre un lucru ca e ... "parfum" = frumos
te-ai "tripat" = ai luat-o pe carari (adaptare romaneasca de la tripping - mai exact excursia in lumea imaginara de dupa diverse substante -) in seara asta ne "rupem capu' " = ne distram pana nu mai putem = bem mult sau abuzam de substante narcotice |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, nici eu nu stiam ca exista acest inteles pentru căţelandru, si, asemenea lui Meg, am crezut ca e un cuvant de care nu am auzit pana acum cu sensul de fecior neinsurat. Probabil ca se face asemanarea cu un catel tanar, asta ar fi explicatia.
Maat, nu cred ca Meg a fost ironica sau rautacioasa, cred doar ca nu a inteles sigur, la fel ca si mine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Invatat de curind : "a avea bucurie la "- a-i place de cineva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 82 Joined: 13-November 12 From: Bucuresti Member No.: 11,509 ![]() |
cum se zice corect, o persoana open-mind sau o persoana open-minded?
|
|
|
![]()
|
|
Open-minded - ca e adjectiv (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:50 PM |
|