![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
grozave! adevarul e ca dupa mintea mea poti arata superb aproape fara nici un machiaj la ochi, daca ai gene false.
am vazut si eu genele in magazinul mac de aici, erau 10 sau 11 euro parca. This post has been edited by claudia_electra: Mar 4 2009, 03:48 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Le-am si cumparat! Acum astept ziua in care voi avea un motiv intemeiat sa le arborez (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) .
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am pus duminica genele artdeco pe care le-am cumparat. Nu mi-au placut, modelul era mult prea scurt pt ochii mei, nici senzatia sau cum s-au lipit si nici nu le mai pot curata dupa ce le-am dat jos. Mi-au cam belit si genele mele naturale la scos desi am umezit bine lipiciul.
(IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/P1020051m.jpg) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmmmm (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) interesant, parca la coltul interior ceva nu e in regula, in rest sunt superbe
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa mi se pare si mie. Cred ca sunt doar jumate puse?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-s jumate, dar spre interior nu se mai vad de linia groasa ce-am tras-o cu tus si pozitia ochiului dintr-o parte. Uite aici din fata (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/P1020053x.jpg) . Bottom line, nu-mi plac, cel putin astea nu. Nu sunt f lungi, sunt mai scurte si dese, bune pt ochi mai mici. De reciclat nicivorba, ca n-am reusit sa le curat de lipici si rimel fara sa le stric. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ar trebui sa-mi gasesc unele potrivite, genele mele sunt scurte si rare, nicicum; e clar ca o pereche de gene schimba mult.
Walpu, nu-s chiar rele, de unde le-ai luat?eu am avut doar o pereche pana acum, le-am luat din terra, dar nu mi-au placut, erau prea mari pentru mine. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, eu am mai zis: uleiul de ricin face minuni. Eu il folosesc de vreo 2-3 saptamani pt sprancenele mele, sa creasca mai repede, si daca tot sunt acolo, dau si pe gene. Si vreau sa zic ca deja observ firicele noi la gene. Asa ca, daca te tii de el, face minuni.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Le-am luat de la Claudia din Flavia, fata care vinde artdeco.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, ma apuc si eu de ricin, promit.
Walpu' n-am mai fost de un secol in Piata Vietii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 12:04 AM |
|