![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
... Ca am puterea sa fiu calma (de cele mai multe ori) atunci cand pe restul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ii apuca toti dracii...
Nah, bine...mai am si eu momentele mele "de gratie", dar nu jignesc (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
am luat belete la Kings on Ice (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Mie mi s-a intors barbatu acasa, plecat fiind de joi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) A fost o revedere dulce dulce dulce (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
M am plimbat in parc vreo 2 ore si am admirat cum primavara isi arata minunatiile (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ca am descoperit ca sint "aproape vecina" cu Arissuca; stiam ca sintem nascute si ca avem parintii in acelasi oras, dar nu imi inchipuiam ca sintem "atit de vecine" . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Revederea unei prietene dragi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Am sa scriu azi, pentru ca acu trei zile nu aveam unde scrie...
Am fost la o manastire tare draga sufletului meu si mi-am sfintit masina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... I-am spus parintelui calugar de acolo ca si cealalta masina mi-am sfintit-o tot acolo si nu am avut nici un eveniment neplacut cu ea (IMG:style_emoticons/default/322.gif) . |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am rezervat apartament spre cumparare!! In curand o sa ma uit prin reviste de amenajari interioare si o sa bat magazine cu perdele si covoare, o sa fac mii de desene. Visez la asta de .... since ever, cred!
S. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am castigat o carte la un concurs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) John Oakes - Totul despre parfum
Si pt ieri: am slabit 700gr (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
Felicitari pentru slabit!!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ca am avut o zi mai lejera la birou! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:10 PM |
|