![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Si m-a mai bucurat ceva. Am dat comanda la catering si cand au adus mancarea, am zis ca avem o sarbatorita. Si omul s-a dus si a adus prajituri pt toata lumea, din partea casei!
Ce-i drept, comandam detsul de des de la ei, dar pana acum sunt primii care ne-au gratificat cu ceva (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu sunt happy pt ca am participat la realizarae unei emisiuni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo, Philia! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Pe mine m-a bucurat un telefon de la o prietena buna (fosta colega de grupa in facultate si de apartament in camin), care m-a anuntat ca se muta inapoi in Canada din State si tocmai si-au cumparat casa aproape de noi (vreo 30 km). (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Pe mine m-a bucurat o plimbarica prin Herastrau, in toiul zilei ( era asa de frumos, aproape gol, liniste si aproape racoare ) cu : savurat o inghetata, baut o limonada si jucat badminton cu iubitul. (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif)
Imi venea sa chiui de bucurie ca am evadat nitel dintre betoane. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine m-a bucurat c-a venit barbata-miu la mine si s-a oferit sa spele vasele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ca sa vedeti ca tactica mea a dat roade. Ce-i drept, a durat cateva luni pana si-a dat seama ca n-a mai spalat vasele demult. Inca o dovada, ca diplomatia nu se compara cu cicaleala.
Felicitari Poke! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-au sunat azi de la scoala lui fiu-meu cel mare sa ma anunte ca a fost acceptat la urmatorul nivel in programul de enrichment, pentru anul viitor. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Va fi a 3-a oara in programul asta special.
This post has been edited by pescarush: May 27 2008, 06:08 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Felicitari fiului tau! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) In ce consta mai exact programul?
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi Fanny. Este un program pentru copii dotati, merge o zi pe saptamana la alta scoala (cate 1-2 copii din fiecare scoala, pe ani scolari, bineinteles) si au bineinteles o alta programa, cu proiecte la care isi aleg tema singuri (studiu individual), plus niste notiuni de leadership. Programul se intinde pe durata a 16 sau 18 saptamani in fiecare an, nu mai tin minte exact.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Felicitari Pescarush!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pesca, felicitari pt baietelul tau!
Zilele trecute am avut tot felul de bucurii. Sambata si vineri, barbata-miu a facut curatenie luna in toata casa (inclusiv spalat de geamuri si storuri (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ), duminica mi-a adus de la piata flori de camp f frumoase, multe si parfumate. Azi m-au bucurat succesele mele si ale echipei mele (colegele) in fata unor oameni importanti in biznisul nostru. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:21 AM |
|