![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
O plimbare pe Transfagarasan.
(IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSC00269.jpg) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Waw, si mie imi trebuie sa merg intr-o zi acolo.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Un buchet imens de flori de la un client, drept multumire pentru ajutorul oferit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
un prof taaare simpatic, tinerel, alea alea ne-a bucurat privirile
(pe jumatate bucuria cand am aflat ca nu mai facem doua laboratoare cu el, ci numai unul) si mai dupa 8 ore de chin si frig pe bancile scolii.. astept un afurisit de ratb.. si spre casa este statie si langa un cimitir. m-am ridicat mai din timp, voiam sa cobor altundeva. si intreb un batranel: "-coborati?" si el raspunde: "-la cimitir? nu inca!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) zic: "-nuuuu, ca am trecut deja de statia aia si n-a oprit!" tare simpatic tonul lui, a inceput si el sa rada, mai era o tipa langa si nu stia cum sa se abtina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) he made my day se pare ca numai batranii nu sunt atat de acizi.. (unii) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meg.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa aflu ca baiatul prietenei mele cele mai bune ( pe care eu il ador) a obtinut diploma de cel mai bun jucator de fotbal din grupa lui. Sunt foarte mandra de el pentru ca stiu cat este de fericit cand este vorba de fotbal. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Laudatio facut de Dan Diaconescu (seful OTV) pentru Traian Basescu (seful Romaniei) la obtinerea premiului cel mai admirat roman Gala 10 pentru Romania:
"Ca sa parafrazez pe cineva in viata: nu ratati urmatorul mandat al lui traian basescu pentru ca nici nu stiti ce pierdeti. Sa stiti totusi ca are un defect: nu a gasit-o pe Elodia. Lucru pentru care ii multumesc! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sper sa apara pe youtube sau pe site-ul Realitatea TV. Merita vazut tot speech-ul! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
"Ca sa parafrazez pe cineva in viata: nu ratati urmatorul mandat al lui traian basescu pentru ca nici nu stiti ce pierdeti. Sa stiti totusi ca are un defect: nu a gasit-o pe Elodia. Lucru pentru care ii multumesc! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Genial!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) p.s. Interesant ca ai scris Elodia cu majuscula si traian basescu cu litere mici. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
intre paranteze fie spus am scris odata cu litere mari si data cu litere mici. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ehh da stiu, glumeam evident!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi s-a parut amuzant, though. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:35 PM |
|