![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las' ca am jucat si noi si am ghicit la fiecare varianta doar cate un numar. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
pai am intrat, dar n-am gasit care e castigul la categoria a treia. oricum, astia-s bani din cer (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce bine pica (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
iti spun eu ...ai castigat 776,29 lei din care scazi 20% impozit
esti buna de cinste (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari! Am uitat sa spun ca ieri m-au bucurat hainele, parfumul si alte chestii primite in dar de la soacra-mea.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
impozit?!? ce cuvant obscen (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Bravo, sa te bucuri de banutii astia!:)
|
|
|
![]()
|
|
mersi (IMG:http://www.chatitaliachat.it/serpe/msn/36.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bravo, Justine! Esti o norocoasa! Ia sa incep sa joc si eu la loto! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ia uite ce fete norocoase avem pe forum! Buburuza parca si tu ai castigat, nu? Sau te confund? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doream să îmi cumpăr din anumite motive personale o revistă. În oraşul meu de 3 luni această revistă nu a mai venit.
Dar am rugat mai multe persoane şi azi de la prima oră am primit telefoane că am revista! Bine că unii întâi m-au întrebat dacă să mi-o mai ia sau nu! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un film romanesc intr-o tara straina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:38 PM |
|