![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
QUOTE Un film romanesc intr-o tara straina Ce frumos! Ce film? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumos! Ce film? 4 luni, 3 saptamani si 2 zile...pacat ca in Romania va fi premiera abia in septembrie,urat! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda..trist..
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
O fi ceva ca eu nu am mai intrat pe topicul asta din 2006? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
O fi ceva ca eu nu am mai intrat pe topicul asta din 2006? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Lipsa de timp, bucurii sunt sigura ca au fost...una spre exemplu este nunta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
"Surioara mea" a renuntat pentru mine la o dupa-amiaza cu iubitul ei. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
si daca conteaza vreun pic, azi m-am gandit la tine...
nush daca te bucura asta sau nu, dar... m-am gandit ca trebuie sa-ti spun |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La cine te-ai gandit, Forte? La vreun baiat frumos? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu, la ala (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
pentru ca de cateva luni, de cand sunt relativ in deriva, ea e acolo si ma asculta, si daca nu erau ea si inca cateva fete de pe aici o luam razna rau de tot (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu vreau sa par ca ader la vreo cauza, dar lipsa Alei de pe forum sau prezenta ei mai rara e intradevar vizibila, cel putin pentru mine. Ce s-o fi intamplat? Sper ca nu ceva grav. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:43 PM |
|