![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hai ca ma bag si eu..Daca aveti nevoie de vreun sfat umil, un umar, un brat, un picior, anything..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) !!!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
pe mine nu m-a bucurat nimic azi, da' o sa ma bucure in minutele urmatoare o praji! yummy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Am luat salariul....si ma duc si imi cumpar ceva dragut...o bluza!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
i-am comandat lu mama calculator. rupere! astept cu interes sa joace need for speed, age of empire si ce joace mai ieste la moda acuma (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Forte, tare mamica ta..bravo ei!
Azi m-am bucurat ca nu m-am dus la servici..sunt intr-un miniconcediu, si mi-am petrecut ziua cu o buna prietena. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
frumooooos. vreau si eu d'ala!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu azi am devenit "tratabila", ce bine ma simt ca deja aveam frustrari ca nu mai cresc si eu odata in "grad"! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur ca sunt acasa inconjurata de caldura celor dragi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun venit acasa Kary!
Azi ne-am comandat o lampa, pe care ne-o va face arhitecta care ne-a ajutat la decorarea casei. De-abia astept sa vad ce iese, mai ales ca ne-a promis c-o vom avea inainte de Craciun. Mai incolo, merg la o intalnire cu o prietena care s-a intors din Australia, pe care n-am vazut-o de aproape un an. Cam astea ar fi cateva motive de bucurie pentru mine, azi. This post has been edited by roxanica10: Dec 2 2007, 06:47 PM |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ca am avut ajutoare de nadejde care m-au scapat de virusi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:24 AM |
|