![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ca am vorbit la telefon cu un suflet tare drag mie. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) zapadaaa (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
rozel, sunt invidioasa maximum maximorum (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
un mini-snickers.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Urmatoarele: ca ieri la doua noaptea am iesit cu jumatatea mea sa ne plimbam pe jos vreo 20 de minute pentru ca ningea.
Si ca astazi, cind m-am trezit si am aruncat un ochi pe geam am vazut ca... ninge ca-n povesti! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
hmmm... ce frumos!
Io m-am bucurat ca, dupa cateva seri in care am pregatit cina singurica, ieri am gatit la patru maini. E mult mai fun in doi la bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
de dupa-amiaza a inceput sa ninga si la Bucuresti! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si, pentru ca duminica, e - la noi - zi de vizita la parinti si socri, am apucat sa ne plimbam prin locurile copilariei si sa se amintim de iernile copilariei. (IMG:style_emoticons/default/victory.gif) (IMG:style_emoticons/default/love.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt fericita pentru ca ma aflu printre cei dragi, pentru ca am avut si am parte de zile de vis, de liniste si armonie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ca am petrecut o zi minunata alaturi de un suflet tare drag mie.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Poate suna prosteste dar azi am reusit for the first time sa fac parcare laterala intre 2 masini in fata blocului.Yeeeeeeeeeeees am fost bucuroasa pt. ca sunt eram catastrofa cand era vorba de parcari.
Si tot azi mi-a iesit strudelul pe care l-am mai incercat de vre-o 5 ori (de am zis ca nu mai fac niciodata asa ceva) de-a lungul timpului si au sfasit in cosul de gunoi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:16 PM |
|