![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
M-am intalnit "fara preaviz" cu o veche si buna prietena. tocmai cand simteam lipsa unei suete spontane, s-a intamplat minunea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa realizez ca inca nu mi-am pierdut copilaria/spontaneitatea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca stiu sa daruiesc, poate mai mult decat altii...
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
m-am bucurat ca mi-au adus copiii notele acasa pentru trimestrul doi si am 2 copii minunati. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
na, simteam si eu nevoia sa ma laud cu fericirea mea! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ah, si m-a mai bucurat aseara un telefon primit de la oprietena draga mie, care mi-a urat la multi ani! eu credeam ca m-a uitat anul asta! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 31 2008, 11:33 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am liber peste doua week-end-uri sa merg la un training la care-mi doream tare sa ajung! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucurai ca s-a circulat bine pe ruta mea astazi si a fost autobuzul gol, macar o parte buna a summit-ului.
De asemenea, faptul ca a venit prietena mea plecata in vacanta in Peru pentru 5 saptamani si am stat de vorba ca si atunci cand eram mici, pe indelete... si mi-a adus niste atentii peruane (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-a bucurat un e-mail primit de la un prieten drag, cu care nu mai vorbisem de vreo 4 luni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt fericita ca a venit primavara, in sfarsit! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
azi ne-am baut cafeaua afara pe terasa (prima cafea bauta pe terasa anul asta). (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Poate suna ciudat, dar m-a bucurat ploaia asta care a durat toata ziua!
M-a bucurat pt ca am stat cu al meu sot ca doi porumbei, bagati unul in altul la filme. Am si gatit si dereticat prin casa, dar most of the time am fost impreuna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
niste poze cu bonny impreuna cu noua lui mamica.
am facut ceva bun! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:43 PM |
|