![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
sexul anal e unul dureros la inceput...poate provoaca si placere insa mai putin pt tine, daca primesti jigniri nu le baga in seama...sunt Io's mai imbecila la ora asta!!! DAR: POFTIM?!?! Pe langa intrebarea pusa de Maat, as mai completa cu: " Cum adica daca primesti jigniri sa nu le bagi in seama?!" (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) DE LA CINE SUNT JIGNIRILE?! SI DE CE sa nu le bagi in seama????????????? Clar sunt obosita... tre' sa dorm ca pricep din parti! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Geo,eu nu mi s obosita si zau ca nu am priceput nimic.
Cred ca de al cei din jur sa primesti jigniri??? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
bre, zau ... daca se lasa cu jigniri sau injoseli si placerea doar de partea caciulatului... io zic sa-ti faci bagajul in graba si sa-ti vezi de branza ta!!!
|
|
|
Rezervatul |
![]()
|
Musafir ![]() |
trolling
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
daca ii spun ca e obsedat nu as aduce nici o noutate in viata lui (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . ma ia durerea de cap, omul asta numai sex oral vede in fata ochilor.
|
|
|
![]()
|
|
Bey nene .... da' zau ca ai pata pusa RAU de tot!!! "2 sau trei orgasme" lasa-ma sa ma'npusc!!! Cine te-a mintit in halul asta????????
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Rezervatul incearca sa scrie un algoritm depre sex doar ca nu stie toti pasii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca sa nu fiu mai rea de atata.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
waw exista orgasmul triplu (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) si eu nu stiam (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) mai zi mai zi apropo vreau si eu un orgasm multiplu de de 3 (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) |
|
|
Rezervatul |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca ii spun ca e obsedat nu as aduce nici o noutate in viata lui (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . ma ia durerea de cap, omul asta numai sex oral vede in fata ochilor. trolling |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 05:30 AM |
|