![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Generalizare. Pietonii sunt indisciplinati? Nu suntem toti pietoni la un moment sau altul? Ca doar nu luam masina si pana la paine? Persoanele care au Dacii, vechi sau altfel sa mearga cu metroul sau RATB-ul. Adica sa fie pietoni? Hmm... Motivul principal pentru care mergi cu masina, nu este sa fii in rand cu lumea, ci nevoia de deplasare in anumite imprejurari. Masina nu mai e de mult timp un moft, e o necesitate. pietonii care trec strada ca pe mosia lu tac-su (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) da, sunt indisciplinati. aia de stau pe drum european la taclale in mijlocu strazii da, sunt indisciplinati. nu mai zic de aia de se plimba cu carutele NESEMNALIZATE de faci atac de inima cand le vezi la 2 m in fata ta. noaptea... eu era sa dau peste un mosulica si nu aveam nici o vina- era noapte, ceata, mergeam cu viteza mica (foarte obosita, iesisem din furtuna de zapada care ma "omorase" pana la alexandria si in rest era doar lapovita si ceata), un tir pe partea cealalta si la 1m in spatele tirului, pe banda mea, un mos statea sprijinit in bat si ... se uita la stele. la modul fizic, se uita la stele. noroc ca lu sora-mea i se paruse ca am dat intr-un caine sau ca a sarit ceva langa portiera ei si tocmai eram in proces de franare. am trecut la 20de cm de el, m-am strecurat intre el si TIR milimetric. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 09:47 PM |
|