![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Bia, ce firme de pe piata noastra (ro) folosesc pigmentii minerali?Am citit recent despre makiajul mineral, pe undeva kiar aratau tenul ianitne/dupa si diferenta era kiar vizibila...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bia, ce firme de pe piata noastra (ro) folosesc pigmentii minerali?Am citit recent despre makiajul mineral, pe undeva kiar aratau tenul ianitne/dupa si diferenta era kiar vizibila... Sincer, eu stiu ca cele profesionale au asa ceva in mai toate produsele. Diferenta pe care ai vazut-o tu probabil era din cauza ca tenul fusese machiat cu produse profi si de oameni profi. Oricum diferenta dintre o fata machiata si una nemachiata se vede oricum. Noi aici vorbeam de pigmentii colorati din cutiute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , am pus cateva poze mai inainte. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
elle, am dat si eu cateva nume de firme..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar cam majoritatea marcilor au astfel de farudri.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce parere aveti de Fume/Smoky? Voua va place? Ca mie de la o vreme (de vreo 4 luni asa) mi s-a zgariat placa pe astfel de machiaj si sa pun tot felul de culori pe langa clasicul negru, de la auriu la verde intens, mov sau roz fuchsia:
Ex: (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/poza4.jpg) PS: in poza sunt eu si e facuta cu telefonul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
E ok poza si te prinde si machiajul (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
mie parca mi se pare cam strident (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
sau poate e din cauza faptului ca eu ma machiez mai natural.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Pai machiajul "smokey" nu poate arata natural (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , presupune ochi f bine conturati si culori puternice.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce misto e machiajul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , eu nu pot sa ma machiez asa nu mi iasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
stiu ca machiajul smokey nu poate arata natural!dar ceva in machiajul ei mi se pare cam mult.poate e vorba de rozul acela....mie mi se pare cam mult. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
pt un machiaj de seara nu e mult, doar daca il porti ziua nu ar fi indicat
|
|
|
![]() ![]() |