![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
bia... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) esti o comoara la casa omului!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, Bia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
De mult nu mi-am mai cultivat pasiunea pentru make up in mod ilustrativ, nici acum in mod deosebit, dar cum au venit caldurile varatice merg pe un look very sheer, care sa para cat mai natural si putin incarcat.
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC02768open.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC02763oki_resizee.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
frumos... cam asa e si stilul meu. ai cumva rimelul maro?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wal, super super tare! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) u look gorgeous!
spune-ne si ce si cum ai folosit! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Dap, frumos. Se poarta machiajul inspirat din natura...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Wal, esti pur si simplu superba! Si machiajul e frumos, iar cu asemenea ochi...pur si simplu n-am cuvinte!
PS Asta-mi aduce aminte de un cantec al lui Tudor Gheorghe, imi scapa titlul, e cu ... "ochii si sprancenele" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi plac si sprancenele, e un machiaj de vara super (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
wal ai niste sprancene superbe,de asemenea si niste ochii wow.......
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
wal.... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
asta e cumva gloss-ul cu pricina?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si din nou ... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 04:40 PM |
|