![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum sa realizam un smokey eye, aici .
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
mie imi place foarte mult cum explica tipa asta: Sandy Gold. http://www.happiface.com (site-ul ei)
cateva tutoriale care mi-au placut in mod special: Smokey Eyes Make-up tips for acne and lipgloss 10 min Flawless face |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
da, walpu, cele individuale imi plac, ar fi mai discrete (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . sper sa am curaj, omul meu zice ca nu am nevoie de asa artificii. dar sunt frumoaseee!
This post has been edited by claudia_electra: Nov 23 2007, 12:31 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 4-May 07 From: somewhere Member No.: 1,582 ![]() |
Am realizat si eu un tip de smokey eye, una dintre variantele recomandate de Walpurgik. A iesit de vis! Am folosit niste farduri de la Beguin, in 3 nuante: alb, gri perle si gri- negru, toate au o textura satinata si sunt usor sidefate. Plec acum sa-mi cumpar niste carti de la libraria Carturesti. Nu prea este machiaj pt. librarie dar asta e. Pup si multumesc! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
foarte draguta tipa de pe youtube care explica despre smokey eyes si mult mai usor de realizat decat ochisorii facuti de make-up artistul dintr-un post anterior. voi incerca si eu smokey eyes insa am senzatia ca-mi scot in evidenta imperfectiunile fetei
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Bine ai venit la noi, lxn!
E drept ca smokey eyes scoate in evidenta mai ales cearcanele, dar cu un anticearcan sau un corector bun cred ca se rezolva si problema asta. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 15-September 07 Member No.: 2,236 ![]() |
lindefinissable cum sunt fardurile de la biguine? tot ma invart pe langa ele cand merg la b&b dar nu stiu daca sa le cumpar:)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am si eu, are o culoare frumoasa, rezista, sunt bune parerea mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu prefer machiajul simplu, cu eye-liner gri inchis spre negru, de la no. 7, sunt produse foarte bune, rezista perfect.
il aplic la baza genelor pe pleoapa superioara si "alungesc" ochiul cu o codita din creion. mai aplic creionul si in coltul interior al ochiului, apoi un creion cremos alb sidef il aplic tot in coltul interior, rimel sus si discret jos si un pic de ruj natural. voi ce tip de machiaj preferati? ps: chiar acum ma duc sa incerc smokey eyes, daca iese bine poate fac o poza sa ma laud (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
revin cu rezultatul:
ei bine, ochiul arata frumos, dar nu se potriveste cu fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) plus ca am facut un smokey eyes timid pentru ca nu-mi sta bine cu machiaje foarte inchise. asadar, renunt la smokey eyes in favoarea machiajului obisnuit. atasez totusi o poza ca sa vedeti incercarea esuata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/oq.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 09:12 AM |
|