![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
girls ce-i cu pigmentii astia de la MAC? Althea superb verdele ala. pe site-ul lor n-am gasit culoarea asta si-n fond nu prea inteleg cum se folosesc. vad ca se vand la kil cine-mi explica? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) nu-mi plac ultimele exemple. prea din cale-afara. pt o prezentare de haute couture unde totul e iesit din comun ar merge, dar de zi cu zi ar echivala cu niste sorcove. primele 2 din prima serie mai merg in erst (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) IMO Cleo, pigmentii sunt niste farduri pudra. M-ai facut sa rad, dar nu se vand la kg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Se vand in niste tubulete. Au un gramaj mai mare decat un fard obisnuit, de 7,5g. Unele se folosesc si pe buze sau in cremele de par din ce am inteles de la fete, al meu sigur nu ca in cutiuta era o hartiuta pe care scria clar ca nuanta mea nu se foloseste si pe buze. Nu stiu de ce nu l-ai vazut la ei pe site ca eu acolo l-am vazut cand mi-am rugat prietena sa mi-l aduca. hai ca intru si iti dau link la pigmentii MAC direct, al meu se numeste GOLDEN OLIVE si este primul din stanga de pe randul 4 de sus. Dar sa stii ca am folosit si fardul HUMID tot de la ei, un verde mai inchis, il gasesti aici , ti le-am dat in ordine alfabetica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Aaa, si poti sa dai click pe fardurile care te intereseaza, apare o fereastra in care-i vezi mai bine culoarea si textura |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu port ochelari mereu. Lorelay, poti sa te iei dupa mine, Lxn, Walpu'! Noi 3 sigur purtam. A, si Nimphetamin poarta! Deci... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Baftaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Pink, si Cleo poarta ochelari cand isi aduce aminte (IMG:style_emoticons/default/geek.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) doar ca eu nu variez la machiaj mare lucru si n-am ce arata.
Althea foarte multumesc pt explicatii. Nu stiu ce lucratura stiintifico-fantastica se intampal dar linkul tau l-am vazut si eu inainte sa pun intrebarea si la mine pe pagina nu arata nimic cu olive. si aia cu kilu e glumita insa ei au o nota hazlie pe site: pls note, pigments are sold by weight not volume. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pink, si Cleo poarta ochelari cand isi aduce aminte (IMG:style_emoticons/default/geek.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) doar ca eu nu variez la machiaj mare lucru si n-am ce arata. Nu am stiut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cat despre machiajul variat: niciodata nu e prea tarziu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eei ii port exclusiv la munca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
insa pe cat de tare urasc sa-mi umble cineva in par pe-atat de mult imi place sa fiu machiata am fost si-n tara la cateva sedinte de machiaj, una mi-a placut in mod deosebit, tot cu un verde superb ma fardase la ochi. Aici am fost la o sedinta la Dior.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ... m-a machiat un tip, exagerat. I-am spus c-as vrea ceva soft, de zi, urma sa ma intorc la munca si el mi-a facut cel mai sexy machiaj de seara. Am mers cu ochii-n pamant pana la birou (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Insa probabil cere obisnuinta si variatia. Eu sint mai constanta la anumite capitole. BUT I'll never say never (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne, ce frumos e machiajul si ochiul asta! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/mk.jpg) Maine incerc si eu. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da e super; abia astept sa vad ce-ti iese. Conteaza albastru ochilor f mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
walpu, as fi putut sa cred ca e ochiul tau! O sa-ti iasa foarte bine, sunt convinsa.
Roxi, sa stii ca movul scoate f bine in evidenta si ochii caprui! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Humm..si mie cred ca mi-ar sta bine machiajul asta !
|
|
|
![]()
|
|
Humm..si mie cred ca mi-ar sta bine machiajul asta ! Ti-ar sta bine dixy dear,sunt sigura! las' ca intri tu pe mana mea! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:38 PM |
|