![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aia nu ii poza de la hochiu meu,da` o pusei pe roxi a mea sa verifice holbindu-se la mine si cica parca m-o tras pe mine cu pozaru`.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sint mai mult verzi, e adevarat: tata ii are un albastru fain si mama tot ca mine insa mai spre caprui. Io am iesit tarcata. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ehhh ai trisat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) io eram convinsa ca ii uochiu teu si mi-am facut si io repede o pocsa cu telefonu la singura lumina ce am mai gasit-o p'aci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Rezolutia insa este destul de proasta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/eye.jpg) Si la mine combinatia e cam la fel : tata ochi albastru deschis, mama ochi caprui...io a nimanui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) L.E. Acu vad ce sprancene zgribulite am...lol |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
taxci ca pun acuma numa irisu`
restul nu vi-l arat. Si ca sa va imbolnaviti, vca pun si irisu` lu roxi a mea... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Merje phoutou-i galeata in rate pe=asteptate... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pun si eu mai tarziu, m-ati terminat cu pozele. Acum tre' s-o tulesc la cumparaturi.
Ai mei sunt spre verde mai mult si la mine mama albastrii, tata caprui eu verzi galbui si ceva maro, sau maro cateodata mai rar, macar daca erau un verde mai inchis. This post has been edited by Master of Norules: Apr 16 2008, 05:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Asta e irisu meu
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/ocikakanii.jpg) ... si.. taraaam-taraaaaam, ia vedeti voi ce coloare are roxi a mea! (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/ochiroxi.jpg) Pocsele sint facute cu webcamu de rahat. Acu o radem si noi la cumparaturi, ne ducem sa ne cautam trenciuri! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh....pai tu ai verde deschis chiar, nuj ce visezi tu galbui caprui. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cat despre Rox a ta...ce sa zic noah...ne musacam degetele in tacere :| |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ah ce ma enervati, las ca maine seara pun si eu poze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Gindeste-te ca e bruneta, cu chelea aaaaaaaaaalba! da nu alb de mort, sa fim clare! ca cica nu are chelea alba si m-o obligat sa fac precizarea asta "ca sa ne intelegem si sa precizam ca imi sta bine imbracata in negru"... ziceti si voi ce fel de roxi am io... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox a ta e un fel de Evanescense bre la cum o descrii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum o cheama pe gagica aia amu ca imi scapa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca ma distrarati cu pozele cu irisi.
Scuze de offtopic: Auzi Di, Roxy a ta n-a fost cumva in Tenerife? Ca tin eu minte c-am vorbit cu o tipa rox&roll parca pe PM despre Tenerife si era din Craiova. Nu-i Roxy a ta? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:58 PM |
|