![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba da! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de mult voiam sa te intreb de ea...ca asa am simtit eu ca e una si aceeasi persoana.
Cumparaturi placute! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Uite si ochiul meu galben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i40.servimg.com/u/f40/11/40/07/93/img_8310.jpg) Faceti abstractie de machiaj (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e poza in care mi se vede culoarea clar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Asta e targ de ochi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ?? No, sa arat si eu marfa: it doesn't get browner than this!
This post has been edited by Maàt: Sep 12 2008, 08:36 PM
Reason for edit: nu mai puneti poze daca aveti de gind sa le stergeti!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1014839.jpg)
Mai n-am facut bine poza, da nici nu mai incerc ca azi nus in the mood. Era vorba de ochii verzi galbui caprui, tu ai culoare faina la ochi Claudia. Si pe langa ochii mai sunt si plina de pistrui I hate them vara isi fac de cap, cand eram copil imi placea sa fiu pistruiata acum ma enerveaza. This post has been edited by Master of Norules: Apr 16 2008, 09:06 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Clau, ochiul tau nu se incadreaza in peisaj: criterul era sa fie verde sau caprui galbui! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie imi plac foarte mult ochii tai!! Ti-am mai spus cred ca ai ochi ca de caprioara! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Toate aveti ochi frumosi..si sunt sigura ca stiti si voi asta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 16 2008, 09:21 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiam ca galbenu'-i culoare de ochi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu il numesc caprui deschis.
Aveti ochi frumosi. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
scuuuuuuuuuze ca v-am incurcat, nu am fost f atenta (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) imi iau talpasita (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
sweet you are again sweet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Nu stiam ca galbenu'-i culoare de ochi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu il numesc caprui deschis. Aveti ochi frumosi. Eu ii numesc "ochi de miere" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si am gasit ca se numesc "amber eyes". Iar cei cum are maat, verde cu galben sunt hazel, adica green with gold (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Atheea deja ma simt mai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) da' tot nu-mi place culoarea lor.
Mama Di ce piele alba ai (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) This post has been edited by Master of Norules: Apr 17 2008, 10:44 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:29 AM |
|