![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am trimis 2 articole la Maat. Astept sa se publice sa va pun link aici despre corectarea prin machiaj a nasului si a formei ochilor, o contiinuare la cel despre corectarea formei fetei si cel despre blush. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
dezgrop si eu topicul sa-mi pun ochii galbeni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i285.photobucket.com/albums/ll51/ssimmonna/Picture001.jpg) (IMG:http://i285.photobucket.com/albums/ll51/ssimmonna/untitled.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Esti sigura ca nu sintem surori? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ah, sa vezi ce ii fac mamei ca l-a inselat pe tata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
nu ca nu mi-ar placea o sora ca tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
...cel mai frumos compliment din ultima saptamina! Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ia te uita ce inrudiri pe-aici intre fetele cu ochi de miere! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Vin eu sa va stric vrajelile si sa poluez topicul cu ochisoru' meu albastrui, hi!
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/ochisor.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Fanny, imi plac ochii tai de numa-numa ! Mie nu-mi sta deloc bine cu sprancene mai groase , insa mi se par foarte misto....dau un aer atat de natural si cumva angelic. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, ai un ochi superb (hihi, numai unul ne-ai aratat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Eu am ochi caprui, very boring, dar cum pe aici oamenii au mai toti ochi albastri sau verzi, atunci eu sunt o raritate si le plac.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
dintr-una intr-alta am dat de site-ul asta staruri inainte si dupa machiaj (Angelina e frumoasa oricum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si necunoscute inainte si dupa un make-up profesional
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:26 AM |
|