![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da zau ca asteia ii sta bine machiata oricum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai zi-mi tu pe cineva careia sa ii stea bine in egala masura machiata cu maro, albastru, mov si roz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca in general cui ii sta bine cu maro nu ii sta bine cu mov si cui ii sta cu altbastru nu ii sta cu roz si tot asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie cand sunt bruneta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh...esti o fericita atunci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zi bogdaproste
Pacat ca nu stau in BUC ca iti propuneam un challenge sa ma machiezi pe mine impecabil...sa vezi acolo provocare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A incercat si Walpu si desi ea nu s-a plans io n-o cred ca a fost tocmai usor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Expertii astia zic ca e de la ochii caprui si hazel si parul negru/saten inchis care merg cu absolut orice nuanta. Tenul doar este pionul care se muta si aici vorbim de intensitatea culorilor si atat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai provocare ca la sorioara mea nu este niciodata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ea e mofturoasa... rrrrau si... foarte ciufuta! Tu nu estia sa. Iata o tipa care se machiaza bestial: http://www.youtube.com/user/monroemisfitmakeup |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta e mai mult a la Gwen Stefani asa, dar are mai mult machiaje de scena, nu chestii care le-as putea copia si eu sa merg la birou asa. Ma si vad cu pene si gherute de leopard mergand sa cer o marire lu za Big Boss (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trucuri pt a face ochii sa para mai mari
Filmulet |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Variatii pe teme de albastru. (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/BlueEyesAtVMAs.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:53 AM |
|